Απομάκρυνση GuardBytes Plus

Οδηγός Απεγκατάστασης GuardBytes Plus

Τι είναι το GuardBytes Plus?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GuardBytes Plus?

Το GuardBytes Plus είναι ένα ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο κυκλοφόρησε αρχές Δεκεμβρίου, 2014. Ομολογούμε ότι το πρόγραμμα αυτό εμφανισιακά μοιάζει ως ένα κανονικό anti-spyware, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε να προβαίνει σε σαρώσεις του συστήματος του υπολογιστή σας και κατόπιν να σας εμφανίζει αναφορές οι οποίες κι αυτές εμφανισιακά μοιάζουν επαγγελματικές κι αξιόπιστες. Και λέμε μοιάζουν εμφανισιακά, γιατί στην πραγματικότητα ο σκοπός τους είναι τελείως διαφορετικός – να ξεγελάσουν τους χρήστες και να τους κάνουν να πιστεύουν ότι ο υπολογιστής τους έχει μολυνθεί σοβαρά προτείνοντας ως ιδανική λύση σε αυτό το δήθεν σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας την αγορά της πλήρους έκδοσης του GuardBytes Plus.

Φυσικά, ακόμα και αυτή η έκδοση είναι παραπλανητική και καθόλα άχρηστη και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προβείτε σε αγορά της, γιατί το μοναδικό πράγμα που θα καταφέρετε είναι να απλά να ξεγελαστείτε ότι δήθεν όλα αυτά τα προβλήματα ασφάλειας που παρουσίαζε η δοκιμαστική έκδοση λύθηκαν, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρξαν ποτέ. Οπότε πρόκειται για ξεκάθαρη απάτη που στόχο έχει τα χρήματά σας και μόνο. Κάτι άλλο επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας εκδόσεις αυτού του είδους ύποπτων/αναξιόπιστων προγραμμάτων βάζετε σε κίνδυνο και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μέσω αυτών μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση κυβερνο-εγκληματίες σε πολύ ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα, όπως πχ. κωδικοί πρόσβασης, στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, στοιχεία πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαδικτυακή συναλλαγή αγοράς ενός τέτοιου προγράμματος, κτλ.

Επομένως, εάν έχετε προβεί σε αγορά της πλήρους έκδοσης του ιού GuardBytes Plus, τότε σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον χρηματο-πιστωτικό οργανισμό έκδοσης της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για τη συγκεκριμένη διαδικτυακή συναλλαγή μήπως και προλάβετε και δεν χρεωθείτε. Επίσης, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε άμεσα αυτό το ψευδές/παραπλανητικό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), γιατί πολύ απλά θα συνεχίσει να σας εκνευρίζει με τις εμφανίσεις ψευδών/παραπλανητικών σαρώσεων συστήματος και αναφορών ασφάλειας. Κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις ειδοποιήσεις ασφάλειας, το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, για αυτό και πρέπει να αποφύγετε εξ αρχής να ρισκάρετε κάτι τέτοιο.

Συνοψίζοντας, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται ήδη ειδοποιήσεις και μηνύματα που σχετίζονται με τον ιό GuardBytes Plus, τότε σαφώς και θα πρέπει να αποφύγετε να τις κλικάρετε ή να πιστέψετε όσα αναφέρει το περιεχόμενό τους. Επίσης, θα πρέπει να αφαιρέσετε άμεσα το ψευδές/παραπλανητικό αυτό anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) από τον υπολογιστή σας και να επαναφέρετε το σύστημά του και πάλι πίσω στο φυσιολογικό. Για να το καταφέρετε αυτό γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο FortectIntego ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ GuardBytes Plus ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη διαδικτυακή διάδοση αυτού του ψευδούς/παραπλανητικού anti-spyware (λογισμικού προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Η πρώτη από αυτές βασίζεται σε spam, που συνήθως εμπεριέχουν μολυσμένες email επισυνάψεις. Αυτού του είδους τα ύποπτα email μηνύματα έχουν σχεδιαστεί να εμφανίζουν παραπλανητικές πληροφορίες, που συνήθως σχετίζονται με χρηματικά ποσά ή κέρδη πλούσιων δώρων, έτσι ώστε να δελεάσουν τους χρήστες-θύματα και να τους παροτρύνουν να κατεβάσουν αυτές τις επισυνάψεις στους υπολογιστές τους.

Επίσης, ο ιός GuardBytes Plus μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας κατόπιν κλικαρίσματος εκ μέρους σας κάποιου αναδυόμενου παραπλανητικού μηνύματος. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτού του είδους τα μηνύματα προτείνουν δήθεν δωρεάν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, όπως πχ. Flash Player, FLV Player, κλπ. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνετε το λάθος και κλικάρετε κάποιο από αυτά, γιατί είναι γνωστόν ότι συνήθως αυτά τα μηνύματα χρησιμοποιούνται για να μπορούν διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα να διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών.

Τέλος, σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να επισκέπτεστε παράνομους ή άγνωστους ιστότοπους και μέσω αυτών να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας διάφορα δωρεάν εργαλεία, όπως πχ. online scanners, security scanners, κλπ., καθώς κι αυτά αποδεδειγμένα χρησιμοποιούνται για τη διαδικτυακή διάδοση αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, αποθηκεύει κρυφά τις προκαθορισμένες καταχωρήσεις μητρώου του, καθώς και διάφορα αρχεία τα οποία θα βοηθήσουν αυτό τον ιό να ενεργοποιηθεί και να ξεκινήσει να λειτουργεί. Κατόπιν, αρχίζει να εμφανίζει συνεχείς δήθεν σαρώσεις συστήματος οι οποίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται ιδιαιτέρως εκνευριστικές. Φυσικά, ‘όλως τυχαίως’, εμφανίζουν αναφορές ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει δήθεν μολυνθεί σοβαρά από δεκάδες επικίνδυνους ιούς. Για παράδειγμα:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

Για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας παραμένει ασφαλές, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστέψετε ή να κλικάρετε αυτού του είδους τα μηνύματα. Αντί να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του GuardBytes Plus που θα σας προτείνουν, εσείς θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να αφαιρέσετε το γρηγοροτερο δυνατόν αυτό τον ιό από το σύστημα του υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ GuardBytes Plus?

Εάν σας ενοχλούν ήδη οι εμφανίσεις ειδοποιήσεων και σαρώσεων που σχετίζονται με τον ιό GuardBytes Plus, τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Εάν χρειάζεσθε ένα αναλυτικό οδηγό αφαίρεσης, τότε μπορείτε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο.

Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner , γιατί μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να εντοπίσουν τον ιό Guard Bytes, καθώς κι οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή αρχείο σχετίζεται μαζί του, και να αφαιρέσουν ολοκληρωτικά, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο οποιαδήποτε απειλή μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο την εύρρυθμη λειτουργία κι ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το GuardBytes Plus μπορεί να προσπαθήσει να μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια εγκατάστασης ή ενεργοποίησης νόμιμων κι αξιόπιστων προγραμμάτων ασφάλειας, όπως πχ. SpyHunter και StopZilla. Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε ή να τρέξετε κανένα από αυτά, τότε προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάποια από τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ :

 1. Click Start (Έναρξη) -> All Programs (Όλα τα Προγράμματα) -> Accessories (Βοηθήματα) -> System Tools (Εργαλεία Συστήματος) -> System Restore (Επαναφορά Συστήματος).
 2. Επιλέξτε Restore my computer to an earlier time (Επαναφορά υπολογιστή μου σε παλαιότερη ώρα) και click Next (Επόμενο).
 3. Επιλέξτε την ημερομηνία και το συγκεκριμένο σημείο επαναφοράς που επιθυμείτε και click Next (Επόμενο).
 4. Περιμένετε έως ότου κάνει ο υπολογιστής σας reboot και click OK στο παράθυρο Restoration Complete (Ολοκλήρωση Επαναφοράς).
 5. Τώρα κατεβάστε το FortectIntego και προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχει εγκαταστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

2. REBOOTING ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΩΣΗ:

 1. Restart (Επανεκκίνηση) τον υπολογιστή
 2. Με το που γίνει ο υπολογιστής σας λειτουργικός, αρχίστε να πατάτε το κουμπί F8 συνεχόμενα έως ότου σας εμφανιστεί η οθόνη Advanced Boot Options (Προηγμένες Επιλογές Boot).
 3. Επιλέξτε Safe Mode with Networking (Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση) και πατήστε Enter.
 4. Συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε και στην κανονική λειτουργία των Windows σας
 5. Δεξί click στον IE ή οποιοδήποτε άλλο browser κι επιλέξτε Run As (Εκτέλεση Ως) ή Run As administrator (Εκτέλεση ως Διαχειριστής). Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή (εάν χρειασθεί).
 6. Εισάγετε το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων: http://www.ioys.gr/download/hunter.exe και κατεβάστε το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Τρέξτε το κι αυτό θα αναλάβει να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε κακόβουλα ή ανεπιθύμητα προγράμματα κι αρχεία κατάφεραν να διεισδύσουν κρυφά στον υπολογιστή σας και να τον μόλυναν.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Εάν έχετε κι άλλο λογαριασμό χρήστη (επισκέπτη), μπορείτε να προσπαθήσετε να προβείτε σε σάρωση συστήματος μέσω αυτού. Αρκεί απλά να συνδεθείτε σε αυτόν και να κατεβάσετε το FortectIntego . Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό επισκέπτη (guest account) ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Click Start (Έναρξη) -> Settings (Ρυθμίσεις) -> Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) κι επιλέξτε User Accounts (Λογαριασμοί Χρηστών).
 2. Με το που εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Guest -> Turn On Guest Account (Ενεργοποίηση Λογαριασμού Επισκέπτη)
 3. Περιμένετε έως ότου ο υπολογιστής κάνει reboot και σας εμφανιστεί η οθόνη Windows log on
 4. Επιλέξτε Guest account (Λογαριασμός Επισκέπτη) και κατεβάστε το προτεινόμενο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε άλλον υπολογιστή που δεν έχει μολυνθεί από το συγκεκριμένο ιό και κατεβάστε FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.
 2. Αφού ολοκληρώσετε, μεταφέρετε το anti-malware σε CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Παράλληλα, απαλλαγείτε από όλες τις κακόβουλες διεργασίες που μολύνουν το σύστημα του υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμπεριέχονται σε αυτό το εγχειρίδιο.
 4. Εισάγετε τη συσκευή αποθήκευσης, όπου μεταφέρατε το anti-spyware, στον μολυσμένο υπολογιστή, κατεβάστε το πρόγραμμα κι ενεργοποιήστε το.

5. ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ AGUARDBYTES PLUS ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ:

 1. Αφήστε το Aguardbytes Plus να ξεκινήσει να λειτουργεί και να ολοκληρώσει τη ψευδή/παραπλανητική σάρωσή του.
 2. Click Allow unprotected και κλείστε το προειδοποιητικό μήνυμα.
 3. Ανοίξτε τον File Explorer (click Start (Έναρξη) -> Documents (Έγγραφα)) και εισάγετε %AppData% στη γραμμή τοποθεσίας. Click enter.
 4. Μετα-ονομάστε το guard-agas ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια καταχώρηση.
 5. Reboot τον υπολογιστή σας και εισάγετε το σύνδεσμο στη γραμμή διευθύνσεων: http://www.ioys.gr/download/hunter.exe
 6. Κατεβάστε το SpyHunter κι αφαιρέστε ολοκληρωτικά οποιοδήποτε αρχείο ή πρόγραμμα σχετίζεται με το GuardBytes Plus.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες