Τι είναι wuauclt.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το Wuauclt.exe είναι μια νόμιμη διεργασία των Windows, η οποία μπορεί να ονομάζεται επίσης και Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates ή Windows Update Automatic Updates. Όπως φαίνεται και από το όνομα του, αυτή η διεργασία εκτελείτε στο παρασκήνιο και ελέγχει την ιστοσελίδα της Microsoft για αυτόματες ενημερώσεις. Το Wuauclt.exe βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32, αλλά μπορεί επίσης και να το δείτε να εκτελείτε στη Διαχείριση Εργασιών όσο θα περιμένει για άδεια. Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει κάποιο ορατό παράθυρο και έχει βαθμό επικινδυνότητας 9%. Δεν συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το Wuauclt.exe.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι δημιουργοί των malware δίνουν στις κακόβουλες διεργασίες τους ονόματα ίδια με αυτά των νόμιμων διεργασιών, έτσι ώστε να κρύβουν τους ιούς τους στο σύστημα και να αποτρέπουν την αφαίρεση τους. Αν βρείτε το wuauclt.exe file σε κάποιο άλλο φάκελο και όχι στο C:\Windows\System32, ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει προσβληθεί από κάποιο ιό. Σε αυτή τη περίπτωση, σαρώστε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware χωρίς καμία καθυστέρηση.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση