Τι είναι winlogon.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το winlogon.exe είναι μια πλήρως έγκυρη και νόμιμη διεργασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τερματιστεί.

Πρόκειται για μια διαδικασία σύνδεσης των Microsoft Windows, η οποία σαφώς και είναι πολύ σημαντική για τη διαχείριση των λειτουργιών των Windows κατά τη διάρκεια των συνδέσεων του χρήστη. Ωστόσο, θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι δεν μπορείτε να τερματίσετε τη συγκεκριμένη διεργασία χρησιμοποιώντας το Task Manager γιατί τελειώνει το έργο του πολύ γρήγορα. Συνήθως, το winlogon.exe βρίσκεται σε υποφακέλους στις τοποθεσίες “C:\Winnt\System32\” ή “C:\Windows\System32\” .

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Υπάρχουν πολλοί ιοί που προσπαθούν να κρύψουν την παρουσία τους στο σύστημα ενός υπολογιστή μέσω της χρησιμοποιήσης νόμιμων κι αυθεντικών ονομάτων αρχείων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το winlogon.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιαιτέρως επικίνδυνες διαδικτυακές απειλές, όπως πχ τα trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec και πολλές ακόμα διαδικτυακές απειλές.

Με το που κάποιος από αυτούς τους ιούς διεισδύσει και εν τέλει καταφέρει να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή-στόχου, δημιουργεί το αρχείο winlogon.exe file και αρχίζει να το χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει τον εαυτό του ή σημαντικά μέρη αυτού ή τρίτων κακόβουλων ή ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Συχνά. το winlogon.exe αποτελεί σημαντική αιτία διακινδύνευσης του συστήματος, αλλά μπορεί επίσης να δουλεύει και παρασκηνιακά του συστήματος και στα κρυφά να ενεργοποιεί τις ιδιαίτερα ζημιογόνες δραστηριότητές του.

Εάν διαπιστώσατε την ύπαρξη του winlogon.exe και έχετε αμφιβολίες για την εγκυρότητά του και κατά πόσο είναι έμπιστο, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απαλλαγείτε από αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, και για περιπτώσεις όπως και αυτές σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro για τον έλεγχο των αρχείων του συστήματος.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση