Απομάκρυνση Windows Accelerator Pro

Οδηγός Απεγκατάστασης Windows Accelerator Pro

Τι είναι το Windows Accelerator Pro?

Το Windows Accelerator Pro είναι ένα επικίνδυνο πρόγραμμα το οποίο αντιγράφει αληθινά antiviruses. Με το που διεισδύσει στον υπολογιστή εμφανίζει παραπλανητικές ειδοποιήσεις ότι ο υπολογιστής σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά το πρόγραμμα παραπλανεί τους χρήστες να ξοδέψουν χρήματα αγοράζοντας τα προγράμματα που προτείνει. Να ξέρετε ότι το Windows Accelerator Pro μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας πραγματικά από το πουθενά, όπως οποιοδήποτε παρόμοιο κακόβουλο anti-spyware, δλδ με τη βοήθεια των Trojans. Το συγκεκριμένο Trojan κάνει αλλαγές στο σύστημα που ουσιαστικά βοηθάνε το Windows Accelerator Pro να εμφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσίαζει στον χρήστη μια πληθώρα ‘δήθεν’ προβλημάτων του υπολογιστή του και προσπαθεί με αυτές τις παραπλανητικές μεθόδους να τον αναγκάσει να αγοράσει την πλήρη έκδοση του προγράμματος. Αν δεν θέλετε να υποστηρίζετε τους απατεώνες και να χάνετε τα λεφτά σας, τότε μείνετε μακρυά από τέτοιου είδους προγράμματα.

Πώς μπορεί ο υπολογιστής μου να ‘κολλήσει’ με το Windows Accelerator Pro ?

Όπως προ είπαμε, το Windows Accelerator Pro μπορεί να κολλήσει τον υπολογιστή σας με τη βοήθεια των Trojans. Tα Trojans κρύβουν μέσα τους ανασφαλής σελίδες, spam ή ψεύτικες ειδοποιήσεις που προωθούν τις εγκαταστάσεις άχρηστων αναβαθμίσεων. Έτσι, για να αποφύγετε όλο αυτό, πρέπει να μείνετε μακρυά και να σιγουρευτείτε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται από πλήρως αναβαθμισμένο anti-virus και anti-spyware. Να σημειωθεί ότι με το που διεισδύσει το Windows Accelerator Pro στον υπολογιστή σας, ξεκινάει να μιμείται τις εργασίες ενός σωστού anti-virus : δείχνει ότι σαρώνει το σύστημα και έπειτα ‘βρίσκει’ δεκάδες διαφορετικούς ιούς. Πχ :

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Να είστε σίγουροι, ότι στην περίπτωση αυτή, τα προβλήματα που προβάλλονται είναι παραπλανητικά και ο μόνος πραγματικός ιός είναι το Windows Accelerator Pro. Για να απαλλαγείτε απ’ αυτόν τον ιό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες

Πώς να αφαιρέσω το Windows Accelerator Pro?

Αν θέλετε να αφαιρέσετε το Windows Accelerator Pro, πρέπει να κάνετε σάρωση με πλήρως ανανεωμένο anti-spyware για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το FortectIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner.

Αν δεν μπορείτε να τα εκκινήσετε, τότε ακολουθήστε τις οδηγίες :

1. Κάντε Reboot τον υπολογιστή σας στο Safe Mode with Networking ( Ασφαλής λειτουργία με Σύνδεση). Με το που ξεκινήσει να κάνει Reboot, ξεκινήστε να πατάτε το κουμπί F8 συνεχόμενα

2. Κάντε Loggin (συνδεθείτε) ως ίδιος χρήστης, όπως ήσασταν στην κανονική λειτουργία των Windows

3. Click στον ΙΕ ή σε άλλον περιηγητή (browser) και επιλέξτε ‘Run As’ ή ΄Run as Administrator’ και πληκτρολογήστε τον κωδικό σας (αν απαιτηθεί)

4. Εισάγετε αυτό τον σύνδεσμο στον περιηγητή: https://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας. Εκκινήστε το και αφήστε το να αναλάβει την πλήρη αφαίρεση κακόβουλων λογισμικών από τον υπολογιστή σας

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες