Τι είναι vvsn.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το VVSN.exe είναι μια κακόβουλη διεργασία, της οποίας η εμφάνιση σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο πρόγραμμα adware.

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τις διαδικτυακές συνήθειες του χρήστη και κατόπιν να εμφανίζει σχετικά pop-up διαφημιστικά μηνύματα. Με το που εγκατασταθεί και ξεκινήσει την λειτουργία του, το vvsn.exe συνδέεται μυστικά στο διαδίκτυο, επικοινωνεί με συγκεκριμένους ιστότοπους και servers και αρχίζει να μεταφέρει πληροφορίες που έχει συλλέξει. Μπορεί επίσης να λάβει εντολή να κάνει κι άλλες παρόμοιες λειτουργίες και να εγκαταστήσει ή να διαγράψει συγκεκριμένα αρχεία. Αν και σε γενικές γραμμές οι δραστηριότητες αυτές δεν αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τον υπολογιστή, είναι σαφές ότι το vvsn.exe καταπατάει το απόρρητο προσωπικών δεδομένων του χρήστη και θα ήταν καλό να αφαιρεθεί από το σύστημα μαζί με κάθε άλλο μέρος adware προγραμμάτων.

Συνοψίζοντας, η παρουσία του αρχείου vvsn.exe στο σύστημα, σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο adware πρόγραμμα. Εάν λοιπόν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro το οποίο θα σας απαλλάξει από αυτό και άλλα παρομοίως ύποπτα αρχεία. Καλό θα ήταν επίσης να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, όπως το FortectIntego για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει απαλλαχθεί πλήρως από κάθε είδους adware που μπορεί να το είχε μολύνει.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση