Απομάκρυνση Sirefef

Οδηγός Απεγκατάστασης Sirefef

Τι είναι το Sirefef?

Τα Sirefef είναι μια οικογένεια Trojan οποίο περιλαμβάνει διαφορετικά είδη παρασίτων, τα οποία κάνουν διαφορετικά πράγματα. Κάθε έκδοση έχει το δικό του έργο, σαν ένα στοιχείο ανοίγει όλα τα μπλοκ από firewall, ένα άλλο downloads κακόβουλα αρχεία και ενημερώσεις από το διαδίκτυο, τότε ο άλλος προσπαθεί να κρύψει όλα αυτά από το σύστημα. Κάποιες άλλες εκδόσεις ανακατευθύνουν την κίνηση στο διαδίκτυο και δημιουργούν πληρωμή ανά-κλικ κυκλοφορία και δείχνουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα.

Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε το Sirefef Trojan από τον Η/Υ σας, διότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τον υπολογιστή σας και τους πόρους του στο διαδίκτυο για παράνομους σκοπούς, αλλά μπορεί επίσης να διαγράψει τα αρχεία στο σύστημά σας, σβείστε αν βρείτε σύστημά σας ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης, οικονομικές πληροφορίες και να τις στείλετε σε ένα απομακρυσμένο server, όπου οι κυβερνοεγκληματίες που μπορούν να τις χρησιμοποιούν. Επιπλέον μπορεί να ανοίξει μια σύνδεση τηλεχειριστηρίου με τον υπολογιστή σας.

Αν δεν θα αφαιρέσει το Sirefef Trojan από τον υπολογιστή σας, θα συνεχίσει να αλλάζει τις ρυθμίσεις toy μητρώου σας και άλλα σημαντικά αρχεία των Windows, τα οποία μπορoούν να προκαλέσουν τη συντριβή του υπολογιστή σας. Επιπλέον, θα κάνουν τον υπολογιστή σας πολύ πιο αργό, και μπορεί να σας φανεί δύσκολο να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, ή να να χρησιμοποιήσετε μηχανές αναζήτησης, για να βρείτε πληροφορίες.

O SIREFEF ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ PCC ΤΟ Yahoo ΚΑΙ ΤΟ Bing

Η Microsoft δεν φαίνεται να επαρκεί για να καταβάλλονται τα αποτελέσματα του Yahoo και δείχνει να καταβάλλονται τα αποτελέσματα από το Bing. Άντρες στο GFI εργαστήρια πιάσαν το Sirefef στα αποτελεσματά του στην PPC. Αν θα ψάξχνατε για το Adobe Flash player στην Bing και το Yahoo, θα πέρνατε αυτά τα αποτελέσματα πριν από λίγο καιρό. Μοιάζουν αθώα, αλλά αν προσπαθείσετε να πάρετε την ενημερωμένη έκδοση του flash από εκεί (στην προκειμένη περίπτωση από getadobeflash.com), θα μεταφερθείτε στη σελίδα που μοιάζει με τη σελίδα για να πάρετε το flash.

Η σελίδα που θα φένετε να μοιάζει με επίσημη σελίδα της Adobe, όπου μπορείτε να πάρετε τις ενημερωμένες εκδόσεις. Η μικρή διαφορά είναι ότι δεν είναι μια σελίδα από την Adobe. Θα σας ανακατευθύνει σε έναν κατάλογο στο ψεύτικο site arulbrothers.com, και λήψη ενός αρχείου από torreandaluz (dot) com / flash / Flash Player 10 Setup.exe. Μετά τον έλεγχο αυτού το αρχείου στο Virustotal.com, GFI found Sirefef.

ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ SIREFEF;

Ο Sirefef σκοτώνει κάθε προσπάθεια για να τον αφαιρέσετε, και είναι σχεδόν αδύνατο να καθαρίσει. Ευτυχώς προγραμματιστές antispyware βρήκαν τον τρόπο να διαγράψετε το Sirefef trojan από το σύστημα του υπολογιστή σας. Τα κακά νέα είναι ότι οι οδηγίες μη αυτόματης κατάργησης δεν θα λειτουργήσουν, καθώς ο Sirefef μεταλλάσσεται, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία αυτοματοποιημένη λύση. Για την απομάκρυνση του Sirefef trojam συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το SpyHunter, Malwarebytes anti-malware ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που αναφέρονται παρακάτω.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες