Απομάκρυνση Systheal Optimizer

Οδηγός Απεγκατάστασης Systheal Optimizer

Τι είναι το Systheal Optimizer?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Systheal Optimizer?

Το Systheal Optimizer είναι ακόμα μια εφαρμογή, η οποία υπόσχεται να βοηθήσει τους χρήστες στο να βελτιστοποιήσουν τις ταχύτητες του υπολογιστή τους.

Δυστυχώς, κατόπιν αλλεπάλληλων δοκιμών του σε διάφορους από τους υπολογιστές μας, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν κάνει αυτά τα οποία υπόσχεται. Δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσής του. Από ότι φαίνεται, το πρόγραμμα αυτό δρα ως ένα τυπικό scareware, το οποίο έχει τη τάση να ‘προειδοποιεί’ τους χρήστες για διάφορα ζητήματα/δυσλειτουργίες του συστήματος αμέσως με το που διεισδύσει στον υπολογιστή.

Μετά τις προειδοποιήσεις, προσφέρει να επιλύσει τα εντοπισμένα συστεμικά προβλήματα και υποστηρίζει ότι οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί θα συντελέσουν στην αύξηση των ταχυτήτων του συστήματος του υπολογιστή σας. Φυσικά, η βελτιστοποίηση των ταχυτήτων και η επίλυση των προβλημάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του προγράμματος. Δυστυχώς, οι μαρτυρίες των χρηστών που αγόρασαν την πλήρη έκδοση του Systheal Optimizer δεν είναι καθόλου θετικές ή ενθαρρυντικές, καθώς όλοι αναφέρουν ότι το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει μόνο μερικές καταχωρήσεις μητρώου που έχουν λήξει και άλλα παρομοίως ασήμαντα ζητήματα τα οποία ακόμα κι αν τα αφαιρέσετε δεν θα κερδίσετε τίποτα, όσον αφορά τουλάχιστον τη βελτιστοποίηση των ταχυτήτων του συστήματος, επομένως δεν αξίζει να προβείτε στην αγορά της πλήρους έκδοσης του Systheal Optimizer.

Αντί αυτού, μπορεί πολύ σύντομα να διαπιστώσετε την εμφάνιση διαφημίσεων πραγματικά από το πουθενά, καθώς το πρόγραμμα αυτό διαδίδεται κυρίως έμμεσα εμπεριεχόμενο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων εφαρμογών, κυρίως τύπου freeware και shareware. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε άμεσα σε αφαίρεση του Systheal Optimizer από το σύστημα, καθώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιες τροποποιήσεις συστήματος μπορεί να προβεί χωρίς την έγκριση ή επίγνωσή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Systheal Optimizer ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Systheal Optimizer προωθείται σε διάφορους ιστότοπους λήψεων και στην επίσημη ιστοσελίδα του systheal.com ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο για τους χρήστες που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις ταχύτητες του υπολογιστή τους.

Φυσικά, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε το Systheal Optimizer στον υπολογιστή σας. Ασχέτως που μπορεί να μοιάζει ακίνδυνο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η δοκιμαστική του έκδοση δεν εμπεριέχει οδηγό απεγκατάστασης, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση που θελήσετε να το απεγκαταστήσετε. Δυστυχώς, διαπιστώσαμε ότι οι δημιουργοί του Systheal Optimizer άρχισαν να βασίζονται στην έμμεση μέθοδο bundling και σε εφαρμογές τύπου freeware και shareware για τη διάδοση του προγράμματός τους στο διαδίκτυο.

Για να αποφύγετε ή τέλος πάντων να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες διεισδύσεων τέτοιου είδους αμφιλεγόμενων προγραμμάτων στο σύστημα του υπολογιστή σας και μάλιστα χωρίς την έγκριση ή επίγνωσή σας, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε οποιοδήποτε δωρεάν πρόγραμμα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Μάλιστα, η προσοχή σας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε περιπτώσεις λήψεων download managers, PDF creators κι άλλων παρόμοιων προγραμμάτων.

Εάν ο ιός Systheal Optimizer βρει την ευκαιρία και διεισδύσει κρυφά στον υπολογιστή σας, τότε είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου διαπιστώσετε την εμφάνιση διαφημίσεων και ειδοποιήσεων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τα αγνοήσετε, γιατί μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κλαίτε τα λεφτά σας. Καλύτερα είναι να βασίζεστε σε πιο αξιόλογα προγράμματα για τη βελτιστοποίηση των ταχυτήτων του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Systheal Optimizer?

Για να απαλλαγείτε από την παρουσία του Systheal Optimizer έχετε βασικά δυο επιλογές. Μπορείτε να το απεγκαταστήσετε από το σύστημα όπως θα κάνατε στην περίπτωση οποιασδήποτε εφαρμογής ή με τη βοήθεια των προτεινόμενων προγραμμάτων μας.

Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε βέβαιοι ότι δεν έχουν μείνει ίχνη ή ‘ύποπτα’ προγράμματα στον υπολογιστή σας που να σχετίζονται με το Systheal Optimizer, τότε θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να τα αφαιρέσετε χειροκίνητα, αντί με αυτοματοποιημένο τρόπο, τότε για την αφαίρεση του Systheal Optimizer, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα :

  • Click Start (Έναρξη) → Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) → Programs and Features (Προγράμματα και Ιδιότητες) (εάν είστε χρήστης του λειτουργικού Windows XP, τότε click Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).
  • Ψάξτε για Systheal Optimizer.
  • Απεγκαταστήστε το και πράξτε το ίδιο για παρομοίως ύποπτα ή άγνωστα προγράμματα.
  • Click OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εάν είστε χρήστης του λειτουργικού Windows 8, τότε κάντε δεξί click στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας. Με το που εμφανιστεί το Quick Access Menu (Μενού Γρήγορης Πρόσβασης), επίλέξτε Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και Uninstall Program (Απεγκατάσταση Προγράμματος).

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες