SpyHunter - ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

από Alice Woods - -
123

SpyHunter Free version (Δωρεάν Έκδοση) vs SpyHunter Registered version (Πλήρης/Πληρωτέα Έκδοση)

Το SpyHunter είναι μακράν ένα από τα αποτελεσματικότερα και πιο προηγμένα anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) προγράμματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά αυτή τη στιγμή! Αυτή την θέση έρχονται να υποστηρίξει ο ολοένα κι αυξανόμενος αριθμός δοκιμών που γίνεται καθημερινά σε δεκάδες συστήματα υπολογιστών. Οι δοκιμές αυτές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει στον χρήστη την εξαιρετική δυνατότητα να εντοπίζει αυτόματα και να αφαιρεί ολοκληρωτικά οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ή κακόβουλη κυβερνο-απειλή μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή του και να το μόλυνε. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Spyware HelpDesk, οι χρήστες μπορούν να καθαρίζουν ακόμα και τα πιο μολυσμένα συστήματα και δεν αποτελεί έκπληξη ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλειας χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από απλούς όσο και από εξιδεικευμένους χρήστες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SpyHunter Help Desk κι άλλες χρήσιμες λειτουργίες του προγράμματος μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης.

Καλό πάντως είναι να γνωρίζετε ότι εάν αποφασίσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το SpyHunter 4 (αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού) η δωρεάν έκδοση προσφέρει μόνο δωρεάν σαρώσεις συστήματος για πιθανές μολύνσεις του από ανεπιθύμητες και κακόβουλες κυβερνο-απειλές. Η δωρεάν έκδοση είναι πολύ καλή περίπτωση για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το λογισμικό και να διαπιστώσουν τα αρνητικά/θετικά στοιχεία του. Ωστόσο, εάν θελήσετε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τα εντοπισμένα ανεπιθύμητα/κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία, τότε θα πρέπει να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του SpyHunter που κοστίζει 34.99 ευρώ. Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς την πληρωμή, θα λάβετε σειριακό κωδικό της πλήρης έκδοσης του προγράμματος (βλ. SpyHunter 4 registration code). Με αυτό το τρόπο, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις premium λειτουργίες του SpyHunter 4, όπως πχ. δωρεάν τεχνική υποστήριξη, προσαρμοσμένες αντιμετωπίσεις περίπλοκων προβλημάτων ασφάλειας που μπορεί να αντιμετωπίσετε, και φυσικά, καθημερινές λήψεις ενημερώσεων της βάσης δεδομένων του προγράμματος σχετικά με ανεπιθύμητα/κακόβουλα προγράμματα που εμφανίστηκαν εντός των τελευταίων ημερών ή και ωρών! Έτσι, θα έχετε εγγυημένα αποτελεσματική προστασία συστήματος κάθε ώρα και λεπτό!

Λήψη SpyHunter

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το SpyHunter είναι εμπορικό προϊόν, ωστόσο μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν κλικάροντας αυτό τον σύνδεσμο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχετικά μικρό, οπότε η διαδικασία λήψης κι εγκατάστασης δε διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά. Η εγκατάσταση του SpyHunter είναι πολύ απλή. Απλά, κάντε διπλό click στο εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος και θα ενεργοποιηθεί ο downloader:

Επιλέξτε τη γλώσσα, αποδεχτείτε τους Όρους της Άδειας Χρήσης και click Next (Επόμενο). Το πρόγραμμα θα εγκατασταθεί αυτόματα. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, πατήστε Finish (Τέλος).

Σάρωση υπολογιστή με SpyHunter

Για να ξεκινήσει η πλήρης γενική σάρωση συστήματος (βλ. full system scan), καλό είναι πρώτα να προβείτε σε λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων του SpyHunter. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το SpyHunter μπορεί να αδυνατήσει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τις πιο πρόσφατες κυβερνο-απειλές χωρίς την λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων της βάσης δεδομένων του. Για αυτό κάντε click στο desktop εικονίδιο ή πατήστε το σύνδεσμο του SpyHunter στο μενού έναρξης. Εάν εγκαταστήσατε μόλις το SpyHunter στον υπολογιστή σας, αυτό θα ξεκινήσει αυτόματα. Τώρα, κάντε click στο Update (Ενημέρωση) και θα κατεβάσετε όλες τις απαραίτητες και πιο πρόσφατες ενημερώσεις του προγράμματος. Σας συμβουλεύουμε να πατάτε ‘Ενημέρωση’ του SpyHunter πριν από κάθε σάρωση συστήματος ή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να διασφαλίσετε την πλήρη κι αποτελεσματική προστασία του συστήματος του υπολογιστή σας!

Τώρα, για να ενεργοποιήσετε τη σάρωση συστήματος, πατήστε το κουμπί Start New Scan (Έναρξη Νέας Σάρωσης), το οποίο βρίσκεται σε κόκκινο κουτάκι. Με αυτό το τρόπο θα ξεκινήσει η πλήρης γενική σάρωση συστήματος η οποία θα ελέγξει μεθοδικά το σύστημα στο σύνολό του. Το SpyHunter θα ελέγξει Memory, Windows registry, όλα τα αποθηκευμένα αρχεία σε όλους τους drives, διεργασίες που τρέχουν, και cookies.

Η πλήρης γενική σάρωση συστήματος χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί, οπότε καλό θα ήταν να δείξετε λίγο υπομονή. Με το που ολοκληρωθεί η σάρωση, θα εμφανιστούν όλες οι κακόβουλες και ανεπιθύμητες καταχωρήσεις συστήματος που τυχόν εντοπίστηκαν από το πρόγραμμα.

Ενεργοποίηση SpyHunter κι αφαίρεση malware

Με το που ολοκληρωθεί η σάρωση, θα μπορέσετε να δείτε όλους τους ιούς που εντοπίστηκαν στο κουτάκι Threats (Απειλές). Το καλό είναι ότι δε θα σας εμφανιστούν μόνο τα ονόματα των ιών, αλλά οι αναλυτικές περιγραφές τους κι άλλες σχετικές πληροφορίες, έτσι ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το τι γίνεται και πόσο κινδυνεύει το σύστημα του υπολογιστή σας και κατά συνέπεια και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Τώρα, για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά όλα τα εντοπισμένα παράσιτα, και ό,τι άλλο σχετίζεται με αυτά, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το SpyHunter. Εάν έχετε πληρώσει ήδη για την πλήρη του έκδοση, click Options (Επιλογές) που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του μενού του SpyHunter, και κατόπιν εισάγετε το όνομα χρήστη που είναι συνήθως το email χρήστη, και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης. Τέλος, click Activate Now (Ενεργοποίηση Τώρα) , και Fix Threats (Αντιμετώπιση Απειλών). Έτσι, θα αφαιρέσετε ολοκληρωτικά κι εγγυημένα οποιοδήποτε ανεπιθύμητο / κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στον υπολογιστή σας μολύνοντάς τον.

Εάν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε να αφαιρέσετε όλες τις εντοπισμένες καταχωρήσεις και θέλετε να κρατήσετε κάποιες από αυτές, τότε μπορείτε να ξετικάρετε τα αντίστοιχα κουτάκια τους. Μόλις πατήσετε το κουμπί Fix Threats (Αντιμετώπιση Απειλών), θα μπορέσετε να δείτε πως ακριβώς το SpyHunter τις αντιμετωπίζει κι επιδιορθώνει το σύστημα του υπολογιστή σας:

Με το που ολοκληρώσει το πρόγραμμα τις επιλεγμένες αφαιρέσεις, θα σας ζητήσει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αφαιρέσεων. Αυτό ήταν! Το SpyHunter εγγυάται, εύκολα-γρήγορα-αποτελεσματικά, τον εντοπισμό κι ολοκληρωμένη αφαίρεση οποιουδήποτε malware μπορεί να ‘τρυπώσει’ κρυφά στον υπολογιστή σας!

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το SpyHunter 5, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το SpyHunter 5 έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του SpyHunter 5 είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση