Πώς να κάνετε απεγκατάσταση του SpyHunter

από Jake Doevan - -
123

SpyHunter Εξυπηρέτηση Πελατών

Εφόσον ανοίξατε το σύνδεσμο ‘How to uninstall SpyHunter’ (Πώς να κάνετε απεγκατάσταση του Spyhunter), υποθέτουμε ότι δε μείνατε ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα και θέλετε να το απεγκαταστήσετε από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, πριν το κάνετε, καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει όλο το φάσμα των πολύ χρήσιμων κι αποτελεσματικών λειτουργιών που συνοδεύουν το SpyHunter.

Εάν ο κυριότερος λόγος, που αποφασίσατε να απεγκαταστήσετε αυτό το anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), είναι η αδυναμία του να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά κάποιον ιό που κρύβεται στον υπολογιστή σας, τότε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης που το συνοδεύει. Βασικά, αυτή του η δυνατότητα είναι που έχει κάνει το SpyHunter διάσημο και τόσο δημοφιλές, καθώς εγγυημένα μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά ακόμα και τον πιο επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Καμία κυβερνο-απειλή δε μπορεί να αντισταθεί στην αποτελεσματικότητα αφαίρεσης του Spyhunter!

Ωστόσο, για να διατηρεί το πρόγραμμα στο έπακρο τις δυνατότητές του, σας συμβουλεύουμε να προβαίνετε σε λήψη ενημερώσεών του ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Το συγκεκριμένο anti-spyware εκτελεί σαρώσεις συστήματος υπολογιστή και κατόπιν συγκρίνει τα εντοπισμένα αρχεία με τη βάση δεδομένων που διαθέτει όσον αφορά τα ανεπιθύμητα/κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία (βλ. πχ. virus definitions). Εάν λοιπόν δεν ενημερώνετε τακτικά τη βάση δεδομένων του, τότε είναι λογικό ότι θα υπάρχουν νέοι ιοί και PUPs τα οποία δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει-εντοπίσει-αντιμετωπίσει. Σε κάθε περίπτωση, αν τα βρείτε σκούρα με κάποια κυβερνο-μόλυνση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Spyware HelpDesk που είναι η τεχνική υποστήριξη του SpyHunter. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Custom Fix και Live Technical Support. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσαρμοσμένες αντιμετωπίσεις προβλημάτων, καθώς και γενικότερα όλο το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών, μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης.

SpyHunter Επιστροφή Χρημάτων / Αποζημίωση

Εάν παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε να επιθυμείτε να απεγκαταστήσετε το SpyHunter, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Εάν αγοράσατε το λογισμικό (η δωρεάν έκδοση του προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σαρώσεις. Πρέπει να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητά του να αφαιρεί ολοκληρωτικά από τον υπολογιστή σας τα εντοπισμένα παράσιτα), τότε δικαιούστε τη SpyHunter Επιστροφή Χρημάτων / Αποζημίωση ίση με το ποσόν που πληρώσατε για την πλήρη του έκδοση. Αυτό όμως μπορείτε να το κάνετε ΜΟΝΟ εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της πλήρους έκδοσης!

SpyHunter Εναλλακτικές

Πριν προβείτε σε απεγκατάσταση του SpyHunter, καλό είναι να έχετε υπόψιν σας και κάτι ακόμα – ΔΕΝ θα πρέπει ποτέ να αφήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς πρόγραμμα ασφάλειας! Πριν λοιπόν ξεκινήσετε την απεγκατάσταση του SpyHunter, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : StopZilla ή Malwarebytes anti-malware . Έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά στον εντοπισμό κι ολοκληρωτική αφαίρεση οποιουδήποτε ανεπιθύμητου / κακόβουλου λογισμικού κι αρχείων.

SpyHunter Αφαίρεση / Απεγκατάσταση

Για να απεγκαταστήσετε το SpyHunter από το σύστημα του υπολογιστή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε κάποια από τις παρακάτω μεθόδους:

Μέθοδος 1: Μέσω Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) για λειτουργικά συστήματα Windows 7 / Vista / XP

  • Click Start (Έναρξη) → Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) → Programs (Προγράμματα). Εάν έχετε λειτουργικό σύστημα Windows XP, τότε click Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).

  • Στο παράθυρο των Προγραμμάτων, κάντε δεξί click στο SpyHunter και κατόπιν click Uninstall/Change (Απεγκατάσταση/Αλλαγή).

Spyhunter Uninstall

  • Τώρα, θα σας εμφανιστεί το παράθυρο του Enigma Software Installer. Click Proceed with Uninstall (Συνέχεια με Απεγκατάσταση) και μετά Yes (Ναι) όταν θα ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αφαιρέσετε το SpyHunter.

Uninstall SpyHunter

Για να απεγκαταστήσετε το SpyHunter από λειτουργικά συστήματα Windows 10 / Windows 8

  • Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 / Windows 8, τότε δεξί click στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Με το που εμφανιστεί το Quick Access Menu (Μενού Γρήγορης Πρόσβασης), επιλέξτε Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και Uninstall a Program (Απεγκατάσταση Προγράμματος).

Win10 Control Panel

  • Εδώ, δεξί click στο SpyHunter και click Uninstall (Απεγκατάσταση).
  • Όταν εμφανιστεί το παράθυρο Enigma Software Installer, click Proceed with Uninstall (Συνέχεια με Απεγκατάσταση). Κατόπιν, click Yes (Ναι) όταν ερωτηθείτε εάν είστε βέβαιοι ότι επιθυμείτε να αφαιρέσετε το SpyHunter (τρίτη φωτογραφία).

Μέθοδος 2: Μέσω της λειτουργίας ‘Uninstall SpyHunter’ (Απεγκατάσταση SpyHunter)

  • Click Start (Έναρξη) → All Programs (Όλα τα Προγράμματα) κι επιλέξτε το SpyHunter. Κατόπιν, επιλέξτε Uninstall (Απεγκατάσταση).

Start Menu

  • Με το που εμφανιστεί το παράθυρο Enigma Software Installer, click Proceed with Uninstall (Συνέχεια με Απεγκατάσταση). Κατόπιν, click Yes (Ναι) όταν ερωτηθείτε εάν είστε βέβαιοι ότι επιθυμείτε να αφαιρέσετε το SpyHunter (τρίτη φωτογραφία).

Αυτό είναι Όλο! Τόσο απλά, το SpyHunter θα απεγκατασταθεί από τον υπολογιστή σας!

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
SpyHunter Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το SpyHunter 5, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το SpyHunter 5 έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του SpyHunter 5 είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση