Απομάκρυνση SpeedUpMyComputer

Οδηγός Απεγκατάστασης SpeedUpMyComputer

Τι είναι το SpeedUpMyComputer?

Το SpeedUpMyComputer είναι ενδεχομένως ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα που πρέπει να το χειριστεί κανείς με προσοχή. Όπως δηλώνει η SmartTweak Software που το έχει δημιουργήσει, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί να επιταχύνει τον υπολογιστή και να εξουδετερώσει προβλήματα που δημιουργούν επιβράδυνση στο σύστημα. Ωστόσο το πρόγραμμα αυτό, στις περισσότερες των περιπτώσεων, υποδεικνύει περιπτώσεις που δύσκολα μπορεί να εξαρθρωθούν και παρουσιάζονται συχνά στους περισσότερους υπολογιστές. Το πιο σημαντικό με αυτό το πρόγραμμα βελτιστοποίησης είναι ότι υπάρχει όχι μόνο για να προσδίδει έσοδα στους δημιουργούς του μέσω της αδειοδοτημένης του έκδοσης που πρέπει κάποιος να την παραγγείλει. Βοηθάει επίσης προγράμματα τρίτων να εξαπλωθούν, όπως τα DealBulldog, Ask, Movies Toolbar και άλλα παρόμοια. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτά τα προγράμματα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε εγκατάσταση του SpeedUpMyComputer στον υπολογιστή σας ή απλά διαλέξτε κάποια ποιο σοβαρά προγράμματα βελτιστοποίησης.

Από που μπορώ να προμηθευτώ το SpeedUpMyComputer?

Το SpeedUpMyComputer μπορείτε να το βρείτε στο smarttweak(dot)us, cnet και άλλες ιστοσελίδες που προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης προγραμμάτων. Εαν συνεχίζετε να θέλετε να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το SetUp. Πολύ σημαντικό είναι να βγάλετε το τικ, το οποίο συμφωνεί με την εγκατάσταση επιπρόσθετων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας, τη μετατροπή στο Start Page και στην μηχανή αναζήτησης σας, και γενικότερα επιτρέπει κι άλλες μετατροπές στο σύστημά σας. Εαν διαπιστώσετε ότι ο browser σας σας ανακατευθύνει (redirects) στο ask.com ή σας δείχνει ειδοποιήσεις από το DeallBulldog, ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται το SpeedUpMyComputer. Σας συνιστούμε να κάνετε γενική σάρωση του συστήματος (full system scan) με ένα άρτιο anti-spyware και να απαλλάξετε το σύστημά σας από αυτό το ύποπτο πρόγραμμα βελτιστοποίησης. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για ένα πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το SpeedUpMyComputer?

Για να απεγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Click ‘Start / Έναρξη’ και επιλέξτε ‘Control Panel / Πίνακας Ελέγχου’.
  2. Click ‘Uninstall a Program / Αφαίρεση Προγράμματος’ στην κατηγορία ‘Programs / Προγράμματα’.
  3. Επιλέξτε ‘SpeedUpMyComputer’ και κατόπιν ‘Uninstall/Change / Απεγκατάσταση’ .
  4. Click ‘Yes / Ναί’ και ‘OK’ για να σώσετε τις αλλαγές.

Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε μια γενική σάρωση του συστήματος με ένα άρτιο anti-malware για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι καθαρός από κακόβουλα λογισμικά. Σε αυτή την περίπτωση σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε : FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες