Απομάκρυνση SpeedMaxPc

Οδηγός Απεγκατάστασης SpeedMaxPc

Τι είναι το SpeedMaxPc?

Το SpeedMaxPc (επίσης γνωστό και ως Speed Max Pc) είναι ένα πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζεται ως εργαλείο βελτιστοποίησης του συστήματος υπολογιστή.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για ‘τον τυπικό χρήστη υπολογιστή που απολαμβάνει την παραγωγικότητα σε ρυθμούς ευχάριστους’. Ωστόσο, ο λόγος που συμπεριλάβαμε το πρόγραμμα αυτό στη βάση δεδομένων μας είναι πολύ απλός – οπώς συμβαίνει στις περιπτώσεις κι άλλων εργαλείων βελτιστοποίησης συστημάτων υπολογιστών, κι αυτό αδυνατεί να βρεί σημαντικό αριθμό PC bugs που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικές καθυστερήσεις ή και δυσλειτουργίες των συστημάτων, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουν παρατηρηθεί επίσης περιπτώσεις όπου το πρόγραμμα αυτό αναφέρει σχετικά με ‘φανταστικές’ περιπτώσεις σφαλμάτων του συστήματος.

Κατόπιν δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως επιτυχές. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αντί να αυξάνει τις ταχύτητες και αποδόσεις του συστήματος αντιθέτως το επιβράδυνε κιόλας. Εάν έχετε ήδη πληρώσει για την ολοκληρωμένη έκδοση του SpeedMaxPc, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της συγκεκριμένης εταιρίας και να ζητήσετε πίσω τα λεφτά σας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες πολλών δυσαρεστημένων αγοραστών του, μάλλον είναι σχετικά αδύνατο να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους για επιστροφή των χρημάτων σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SPEEDMAXPC ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το SpeedMaxPc μπορεί να το κατεβάσει κάποιος στον υπολογιστή του χειροκίνητα. Συνήθως, προμοτάρεται από pop-up διαφημιστικά μηνήματα που εμφανίζονται σε διάφορες νόμιμες ιστοσελίδες. Ασχέτως εάν τα διαφημιστικά μηνύματα υπόσχονται ‘Ευκολία στη χρήση με απίστευτα αποτελέσματα’, με το που εγκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτυγχάνει παταγωδώς να βοηθήσει τους χρήστες και αντί για βελτιστοποίηση οδηγεί στην χειροτέρευση των αποδόσεων και λειτουργιών του συστήματος.

Θα σας συνιστούσαμε να μη χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καμία περίπτωση, εάν δε θέλετε να δείτε το σύστημα του υπολογιστή σας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ωστόσο αυτή είναι ηδική μας υποκειμενική άποψη. Εάν εν τέλει αποφασίσετε να απαλλαγείτε από την παρουσία του SpeedMaxPc και θελήσετε να το απεγκαταστήσετε, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ SPEEDMAXPC?

Για να απεγκατασήσετε το SpeedMaxPc, κάντε τα εξής:

  1. Click ‘Start’ (Έναρξη) και επιλέξτε ‘Control Panel’ (Πίνακας Ελέγχου).
  2. Click ‘Uninstall a Program’ (Απεγκατάσταση Προγράμματος) που θα το βρείτε στα ‘Programs’ (Προγράμματα).
  3. Επιλέξτε το ‘SpeedMaxPc’ και κατόπιν την επιλογή ‘Uninstall/Change’ (Απεγκατάσταση/Αλλαγή).
  4. Click ‘Yes’ (Ναι) και ‘OK’ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Τέλος, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι καθαρός από την παρουσία ιών και γενικότερα κακόβουλων λογισμικών και αρχείων που μπορεί να ευθύνονται για τυχόν επιβραδύνσεις του συστήματος του υπολογιστή σας, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην περίπτωση του SpeedMaxPc. Για περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-malwares : SpyHunter 5Combo Cleaner ή FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες