Απομάκρυνση Smart Guard Protection

Οδηγός Απεγκατάστασης Smart Guard Protection

Τι είναι το Smart Guard Protection?

Το Smart Guard Protection είναι ένας επικίνδυνος ιός του κυβερνοχώρου που μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας μέσω τρωτών σημείων ασφαλείας. Τυπικά, η διείσδυση του σημαίνει σοβαρό πρόβλημα για το χρήστη γιατί το πρόγραμμα αυτό τείνει να εμφανίζει συνεχείς ειδοποιήσεις, οι οποίες κάνουν αναφορά σε ψεύτικους ιούς. Επιπλέον, αναστέλλει νόμιμο λογισμικό, επιβραδύνει το σύστημα και μπορεί να εγκαταστήσει και επιπρόσθετους ιούς. Πρέπει να τονίσουμε, πως αυτό το κακόβουλο λογισμικό κάνει τα πάντα για να φαίνεται ως αξιόπιστο: εμφανίζει πως ελέγχει τον υπολογιστή και μετά επιστρέφει μια μεγάλη λίστα από ιούς, τους οποίους υποτίθεται πως βρήκε. Όμως στη πραγματικότητα, είναι κακόβουλο λογισμικό όπως το Antivirus Security Pro, Attentive Antivirus, System Doctor 2014, System Care Antivirus και πολλοί άλλοι ιοί. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από το Smart Guard Protection και τις ειδοποιήσεις του, διότι αυτό το πρόγραμμα δεν έχει κάποια βάση δεδομένων από ιούς. Είναι πραγματικά ένας επικίνδυνος ιός ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί από το σύστημα το συντομότερο δυνατόν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Smart Guard Protection ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Μπορεί να μολυνθείτε από το Smart Guard Protection όπως ακριβώς με οποιοδήποτε άλλο ιό. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε παράνομα προγράμματα, να επισκέπτεστε παράνομες ιστοσελίδες και αγνοείτε τις ανακατευθύνσεις των προγραμμάτων περιήγησης, τότε εύκολα μπορεί να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποιο κακόβουλο αρχείο που να περιέχει ένα δούρειο ίππο. Από τη στιγμή που αυτό διεισδύει στον υπολογιστή, κατεβάζει τα κακόβουλα αρχεία του Smart Guard Protection και τροποποιεί τον υπολογιστή, ώστε να ξεκινά κάθε φορά που το θύμα κάνει επανεκκίνηση στο σύστημα. Μόλις γίνει αυτό, αρχίζει να εμφανίζει ψεύτικες ειδοποιήσεις για ιούς και δήθεν ελέγχους του συστήματος. Οι περισσότεροι μοιάζουν κάπως έτσι:

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate Smart Guard Protection, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή την απειλή επειδή είναι κακόβουλο λογισμικό. Αν πέσετε θύμα και πληρώσετε για την άδεια χρήσης του, όχι μόνο μπορεί να χάσετε τα χρήματα σας, αλλά και να σας αποσπάσουν τα στοιχεία της κάρτας σας και λοιπές ευαίσθητες πληροφορίες. Παρακαλούμε, μην επιτρέψετε στο Smart Guard Protection να παραμείνει στον υπολογιστή σας. Πρέπει να αφαιρέσετε αυτό τον ιό χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ Smart Guard Protection?

Αν ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος με το Smart Guard Protection, θα πρέπει αμέσως να σαρώσετε το σύστημα με το SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego ή κάποιο άλλο αξιόπιστο anti-spyware. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, αφαιρέστε όλα τα κακόβουλα αρχεία που αναφέρθηκαν από αυτά τα προγράμματα. Αν δεν είστε σε θέση να εκτελέσετε αυτά τα προγράμματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επανεκκίνηστε τον υπολογιστή σας σε Ασφαλής λειτουργία με δίκτυο. Κάντε επανεκκίνηση και μόλις ξεκινήσει να φορτώνει, ξεκινήστε να πιέζετε το κουμπί F8 επανειλημμένα.
2. Πραγματοποιήστε είσοδο με τον ίδιο λογαριασμό χρήστη που χρησιμοποιείτε σε Κανονική λειτουργία.
3. Τώρα κάντε κλικ στον Internet Explorer ή κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε ‘Άνοιγα ως’ ή ‘Άνοιγμα ως διαχειριστής’, εισάγετε τον κωδικό διαχειριστή (εφόσον ζητηθεί).
4. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://www.2-spyware.com/download/hunter.exe και κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το ώστε να μπορέσετε να διαγράψετε τις κακόβουλες διεργασίες και τα αρχεία τους.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες