Πώς γίνεται η απεγκατάσταση του Reimage

από Lucia Danes - -
12

Reimage Υποστήριξη

Το λογισμικό Reimage έχει σχεδιαστεί ώστε να επισκευάζει / επιδιορθώνει λειτουργικά συστήματα Windows, συμπ. οι διορθώσεις κατεστραμμένων ή ελλειπών ή χαμένων Dynamic-link Libraries (DLLs), Blue Screen of Death (BSoD), τα σφάλματα Μητρώου (Registry), διάφορα σφάλματα Windows, καθώς ζημιές από επιθέσεις ιών. Επιπρόσθετα, το λογισμικό Reimage Repair συνεργάζεται με το λογισμικό ασφάλειας Avira AntiVir προσφέροντας στον χρήστη ολοκληρωμένες υπηρεσίες εντοπισμού ιών.  

Αν και το Reimage είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο βελτιστοποίησης συστήματος, παρόλα αυτά δεν επισκευάζει / επιδιορθώνει εφαρμογές τρίτων ή αρχεία που σχετίζονται με εφαρμογές τρίτων. Με άλλα λόγια, αυτό το λογισμικό μπορεί να επισκευάσει / επιδιορθώσει μόνο προγράμματα που παρέχονται ως προεπιλογή (by default) από το λειτουργικό σύστημα Windows OS. Για αυτόν τον λόγο, εάν νιώθεις ότι δε σε καλύπτει, μπορεί να επιθυμείς την απεγκατάσταση του Reimage και την αναζήτηση μιας εναλλακτικής λύσης. 

Άλλος ένας λόγος που ορισμένοι χρήστες επιθυμούν να μάθουν πώς γίνεται η απεγκατάσταση του Reimage — αυτό το app προχωράει σε σάρωση του hardware προφίλ της συσκευής στην οποία έχει εγκατασταθεί, συμπ. Μνήμη Τυχαίας Προσπέλασης (Random Access Memory, γνωστή ως RAM), Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας (Central Processing Unit, γνωστή και ως CPU), και ο Σκληρός Δίσκος (Hard Drive, γνωστός και ως HD), ώστε να μπορεί να εμφανίζει αντικείμενα (items) τα οποία μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση ώστε να επιτευχθεί βελτιστοποίηση των επιδόσεων του PC. Ωστόσο, δεν έχει τη δυνατότητα για επισκευή / επιδιόρθωση hardware προβλημάτων. 

Ακόμα, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχουν και αρκετοί χρήστες οι οποίοι αναζητούν στο διαδίκτυο οδηγό απεγκατάστασης Reimage μιας κι αυτό το λογισμικό δε λειτουργεί ως κύριο εργαλείο προστασίας. Το Reimage Repair προσφέρεται ως συμπληρωματικό πρόγραμμα διαφόρων λογισμικών ασφαλείας antivirus, μιας και μπορεί να βοηθήσει στην επιδιόρθωση ζημιών που μπορεί να προκληθούν από κυβερνοεπιθέσεις ιών, αμέσως μόλις το κακόβουλο πρόγραμμα μπει σε καραντίνα ή αφαιρεθεί από το σύστημα. Για τον έγκαιρο εντοπισμό και την ολοκληρωμένη αφαίρεση κακόβουλων προγραμμάτων και αρχείων, συνιστούμε την εγκατάσταση και χρήση ενός πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου επαγγελματικού λογισμικού ασφαλείας anti malware. Και πάλι, όμως, μόνο ένα μικρό σετ hardware προβλημάτων μπορεί να επιδιορθωθεί. Για παράδειγμα, η φυσική φθορά / καταστροφή / ζημιά δε μπορεί να επιδιορθωθεί από κανένα τύπο προγραμμάτων.

Εάν είχες σχηματίσει λάθος πρώτη γνώμη λόγω κάποιας παραπλανητικής αξιολόγησης του Reimage και εν τέλει εγκατέστησες το app πιστεύοντας ότι προσφέρει υπηρεσίες τις οποίες εν τέλει δεν προσφέρει, το καλό είναι πως η απεγκατάσταση του Reimage Repair είναι εύκολη. Η ομάδα των ΙΤ ειδικών μας σχεδίασε έναν λεπτομερή, βήμα-βήμα οδηγό απεγκατάστασης του Reimage. Θα τον βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Εάν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το Reimage Repair και τον τρόπο λειτουργίας του, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην αξιολόγησή μας σχετικά με αυτό το μοναδικό εργαλείο επιδιόρθωσης.

Reimage Πολιτική Επιστροφής

Οι developers του Reimage προσφέρουν 100% επιστροφή χρημάτων διάρκειας 60 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος. Στην περίπτωση που ένας χρήστης αγοράσει το λογισμικό και η συσκευή του δεν υποστηρίζει το λογισμικό, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων από τη Reimage, κατά περίπτωση. 

Διαφορετικά, εάν το άτομο που παρήγγειλε την άδεια χρήσης (license key) του Reimage δεν είναι πλέον ικανοποιημένο με τις υπηρεσίες που του παρέχονται, είναι αναγκαίο να μπορεί να αντιστρέψει της αλλαγές / επιδιορθώσεις που προκάλεσε το λογισμικό. Γι' αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή κατά την απεγκατάσταση του Reimage, απ' αυτές που βλεπεις παρακάτω:

 • Αφαίρεση του Reimage app (Remove Reimage app)
 • Αντιστροφή αλλαγών (Revert changes)
 • Αντιστροφή και αφαίρεση Reimage (Revert and remove Reimage).

Θα πρέπει να επιλέξεις “Αντιστροφή Αλλαγών” κατά τη διαδικασία απεγκατάστασης του Reimage και μετά να χρησιμοποιήσεις τη σελίδα υποστήριξης για να αιτηθείς πλήρης επιστροφή χρημάτων. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώσεις την επίσημη φόρμα στην ενότητα Χρεώσεις και Τιμολόγηση (Billing and Invoices) ώστε να λάβεις την επιστροφή των χρημάτων. Να σημειωθεί πως ο υπολογιστής σου θα επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση, δηλαδή στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την εγκατάσταση του Reimage. 

Reimage οδηγός απεγκατάστασης

Παρόλο που αυτό το εργαλείο επιδιορθώσεων Windows είναι ομολογουμένως ένα εξαιρετικό λογισμικό, ορισμένοι χρήστες αναζητούν λειτουργείες που δεν παρέχει. Σ' αυτήν την περίπτωση, εάν επιθυμείς την απεγκατάσταση του Reimage, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες απεγκατάστασης. Θα σε καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στη διαδικασία απεγκατάστασης ώστε να επιτύχεις την ολοκληρωτική αφαίρεση του Reimage από το σύστημα του υπολογιστή σου. 

Ακολούθησε αυτά τα βήματα για απεγκατάσταση του Reimage Repair:

 1. Πάτησε το Κουμπί Start (Έναρξη) και πληκτρολόγησε Reimage Repair στο κουτάκι αναζήτησης
 2. Κάνε δεξί κλικ στο Reimage Repair και επίλεξε Uninstall (Απεγκατάσταση)
 3. Μετά, άνοιξε το Control Panel (Πίνακα Ελέγχου) και πήγαινε Programs (Προγράμματα)
  Reimage removal - open Programs and Features
 4. Άνοιξε Programs and Features (Προγράμματα και Δυνατότητες) και αναζήτησε το Reimage Repair
  Remove Reimage Repair
 5. Κάνε δεξί κλικ στο Reimage Repair και επίλεξε Uninstall/Change (Απεγκατάσταση/Αλλαγή)
  Uninstall Reimage Repair
 6. Πάτησε Yes (Ναι) στο User Account Control (Έλεγχο Λογαριασμού Χρήστη, UAC) στο αναδυόμενο παράθυρο
  Reimage elimination
 7. Μόλις ανοίξει ο οδηγός απεγκατάστασης του Reimage Repair, επίλεξε Remove (Αφαίρεση)
  Reimage Windows removal
 8. Περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και κάνε κλικ OK.
Προσφορά

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση