Αφαίρεση ιού Reimage (Εγχειριδίου Οδηγιών Αφαίρεσης) - Οκτ 2018 ενημέρωση

Οδηγός Απεγκατάστασης του ιού Reimage

Τι είναι το Reimage ΙΟΣ?

Είναι το Reimage Repair ιός?

Reimage virus

Το Reimage ΔΕΝ είναι ιός. Είναι ένας βελτιστοποιητής επιδόσεων υπολογιστή, ο οποίος εξαπλώνεται διαδικτυακά μέσω πακέτων λήψης διαφόρων προγραμμάτων (μέθοδος bundling). Η μέθοδος bundling δεν είναι παράνομη! Κάποια από αυτά τα προγράμματα είναι γνωστά και κάποια άλλα όχι. Το ότι εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης γνωστών προγραμμάτων, δείχνει ότι το Reimage PC Repair είναι ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο κι αξιόπιστο εργαλείο το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση και προστασία του υπολογιστή.

Πολλοί χρήστες πιστεύουν λανθασμένα ότι το Reimage είναι ιός. Μάλιστα, πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει και ως scareware, πιστεύοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να μοχλεύει τους περισσότερους δυνατόν χρήστες στο να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Παρόλα αυτά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το Reimage ΔΕΝ είναι ιός.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα το οποίο προβαίνει σε σαρώσεις συστήματος και βοηθάει στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων συστήματος. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πολύ χρήσιμες δυνατότητές του, θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση. Εμφανίζει αρκετά συχνά διαφημίσεις, αλλά όχι σε σημείο που να είναι εκνευριστική η συχνότητα εμφάνισής τους.

Αναλυτικότερα, έχοντας το Reimage στον υπολογιστή σας, θα σας εμφανίζονται συχνά σαρώσεις συστήματος και αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας ενημερώνουν κατά πόσο ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή είναι ασφαλής. Ίσως ορισμένες φορές, αυτές οι αναδυόμενες διαφημίσεις και ειδοποιήσεις να είναι κάπως υπερβολικές και να προσπαθούν να σας πείσουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Δεν είναι κάτι παράξενο. Αυτή τη τακτική ακολουθούν άλλωστε τα περισσότερα προγράμματα που έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις. Έτσι δεν είναι?

Κλικάροντας το Κουπί “Start Repair” υπάρχει η περίπτωση να ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους όπου θα σας ζητείται να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage Plus. Αυτή είναι καθαρά δική σας επιλογή. Άλλωστε, έχετε την επιλογή (εάν έχετε ήδη κατεβάσει τη δοκιμαστική έκδοση) είτε να αφαιρέσετε το Reimage PC Repair ή να το κρατήσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας ως δεύτερο λογισμικό ασφάλειας. Απλά, καλό είναι να γνωρίζετε ότι έχοντας το εγκαταστημένο θα σας εμφανίζονται αρκετές διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις.

Επίσης, οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι αρκετοί χρήστες έχουν ήδη αναφέρει ότι εμφανίστηκε στον υπολογιστή τους από το πουθενά, η γραμμή εργαλείων Babylon Toolbar , αμέσως μετά την εγκατάσταση του Reimage. Επομένως, καλό είναι να γνωρίζετε αυτά τα πραγματάκια όταν κατεβάζετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Σας συνιστούμε να ξετικάρετε τυχόν επιπρόσθετες/προτεινόμενες/προαιρετικές λήψεις μπορεί να συνοδεύουν την εγκατάστασή της ως προτικαρισμένα κουτάκια.

Πώς μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή μου χωρίς να το έχω κατεβάσει

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας εξηγήσουμε ότι το Reimage ΔΕ μπορεί να διεισδύσει από μόνο του στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί χρειάζεται την έγκρισή σας, άμεσα ή έμμεσα. Θα πρέπει δηλαδή είτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή από κάποια ιστοσελίδα ή πρόγραμμα τρίτων που δραστηριοποιείται στην διαδικτυακή προώθηση του προγράμματος αυτού. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με το τι προγράμματα κι αρχεία αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχουν γίνει αυθαίρετες τροποποιήσεις στην Αρχική Σελίδα και την προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, τότε δεν έχετε παρά να κατηγορείτε τον εαυτό σας που δεν ήσασταν προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης των προγραμμάτων που αποφασίσατε να κατεβάσετε.

Κατόπιν ερευνών, διαπιστώσαμε ότι το Reimage σχετίζεται με το Babylon toolbar. Σε περίπτωση που κατεβάσετε οικειοθελώς το πρόγραμμα αυτό στον υπολογιστή σας, τότε το πιο πιθανόν είναι να εμφανιστεί η επιλογή εγκατάστασης “Recommended” (Προτεινόμενη), η οποία θα εμπεριέχει τη γραμμή εργαλείων AVG Safeguard Toolbar και τη browser επέκταση search.avg.com.

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα προγράμματα είναι αξιόπιστα λογισμικά ασφάλειας. Ωστόσο, έχοντας τα εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας θα σας εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις που θα σας προτείνουν να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Reimage PC Repair Online.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω από τον υπολογιστή μου τον ιό Reimage PC Repair?

Το Reimage Repair ΔΕΝ είναι κακόβουλο πρόγραμμα ούτε ιός! Απλά, οι διαφημίσεις του μπορεί να σας εκνευρίσουν με τη επιμονή τους να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Φυσικά, εάν επιθυμείτε να το πράξετε, μπορείτε να κατεβάσετε το Reimage στον υπολογιστή σας.

Reimage virus

Συχνές Ερωτήσεις για Reimage

Ερώτηση. Το τελευταίο καιρό, μου εμφανίζονται πολλά μηνύματα που λένε ότι ο υπολογιστής μου έχει μολυνθεί και ότι ο μόνος τρόπος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Reimage PC Repair. Ωστόσο, δε θυμάμαι να το έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου… Είναι αυτές οι ειδοποιήσεις αξιόπιστες ή πρόκειται για ακόμα ένα scam?

Απάντηση. Το Reimage PC Repair είναι ένας νόμιμος βελτιστοποιητής συστημάτων υπολογιστών. Μπορεί αρκετοί χρήστες να πιστεύουν λανθασμένα ότι πρόκειται για ανεπιθύμητο πρόγραμμα ή ακόμα και ιό που προσπαθεί να ωθήσει τους χρήστες να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης, ωστόσο αυτή τη τακτική ακολουθούν όλα τα πρωτοκλασάτα προγράμματα ασφάλειας anti-virus ή anti-malware στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τη δοκιμαστική / δωρεάν έκδοσή τους. Επίσης, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες δωρεάν / δοκιμαστικές εφαρμογές, έτσι και το Reimage PC Repair χρησιμοποιεί τη μέθοδο bundling για τη διαδικτυακή του εξάπλωση.

Σε καμιά περίπτωση δεν κατεβαίνει αυθαίρετα. Εάν δεν επιθυμείτε παράλληλες λήψεις προγραμμάτων που βρίσκονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης εφαρμογών που κατεβάζετε, τότε πολύ απλά μπορείτε να ξετικάρετε τα προτικαρισμένα κουτάκια που αναφέρονται σε λήψη κι εγκατάστασή τους.

Ερώτηση. Διαπίστωσα ότι το τελευταίο διάστημα άρχισαν να εμφανίζονται πολλές διαφημίσεις κάθε φορά που συνδέομαι στο διαδίκτυο με το browser μου. Το σύνηθες περιεχόμενο αυτών των διαφημίσεων σχετίζεται με το γεγονός ότι πρέπει να κατεβάσω την πλήρη έκδοση του Reimage Repair έτσι ώστε να προστατέψω το σύστημα του υπολογιστή μου. Επιπλέον, ξαφνικά προστέθηκε στο browser μου και η γραμμή εργαλείων, Babylon Toolbar, η οποία πραγματικά δε μου χρησιμεύει σε τίποτα! Γιατί μου εμφανίζονται αυτές οι διαφημίσεις από Reimage και η γραμμή εργαλείων που προανέφερα, και πώς μπορώ να απαλλαγώ από την παρουσία τους?

Answer. Αγαπητέ χρήστη, από αυτά που έγραψες φαίνεται ότι έπεσες κι εσύ 'θύμα' της μεθόδου bundling. Η μέθοδος bundling είναι μια ιδιαιτέρως δημοφιλής, και νόμιμη, μέθοδος διαδικτυακού marketing. Μέσω αυτής εξαπλώνονται διαδικτυακά διαφόρων ειδών προγράμματα που εμπεριέχονται σε συνοδευτικά πακέτα λήψης δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών.

Πόλλές φορές, η μέθοδος bundling χρησιμοποιείται για τη διαδικτυακή εξάπλωση PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων), όπως πχ. browser hijackers και adwares. Ωστόσο, σε αυτά τα συνοδευτικά πακέτα λήψης μπορεί να εμπεριέχονται κι αξιόπιστα προγράμματα, όπως πχ. το Reimage PC Repair. Εάν τώρα το βρίσκεται ανεπιθύμητο ή οι διαφημίσεις του σας εκνευρίζουν, τότε μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα.

Ερώτηση. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Reimage PC Repair? Είναι τελικά ιός ή όχι? Εδώ και αρκετό καιρό οι διαφημίσεις του με 'ζαλίζουν' να αγοράσω την πλήρη του έκδοση και πολλές από αυτές με ανακατευθύνουν σε διάφορους περίεργους ιστότοπους. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτό?

Απάντηση. Το Reimage PC Repair ΔΕΝ είναι ιός! Είναι ένας βελτιστοποιητής συστημάτων που προσπαθεί να πείσει τους χρήστες να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης. Η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σου σημαίνει ότι κατάφερε και κατέβηκε παράλληλα με κάποια δωρεάν / δοκιμαστική εφαρμογή που κατέβασες πρόσφατα.

Για αυτό άρχισαν να εμφανίζονται στον υπολογιστή σου διαφημίσεις από Reimage. Για να απαλλαγείτε από την παρουσία τους, απλά απεγκαταστήστε το Reimage. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι κατά πόσον ο υπολογιστής σας είναι ασφαλής, τότε μπορείτε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το Reimage. Το πρόγραμμα θα αναλάβει να βελτιστοποιήσει το σύστημα του υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες