Απομάκρυνση RegGenie

Οδηγός Απεγκατάστασης RegGenie

Τι είναι το RegGenie?

Το RegGenie είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο διαδίδεται στο διαδίκτυο ως καθαριστής μητρώου (ιστορικού καταχωρήσεων). Εάν καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, ξεκινάει να προβάλλει τις διαφημίσεις του οι οποιές είναι προφανώς φτιαγμένες ώστε να αναγκάσουν τους χρήστες να αγοράσουν την ολοκληρωμένη έκδοση. Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτά τα μηνύματα κυρίως προειδοποιούν για αποτελέσματα ‘έγκυρων’ σκαναρισμάτων τα οποία δύσκολα κανείς θα μπορούσε να ονομάσει ‘ενημερωτικά’ ή ‘έγκυρα’. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί έχουν επισημάνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκει τα ίδια ‘προβλήματα μητρώου’ σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές που σκανάρει.

Αφού τεστάραμε το RegGenie στους υπολογιστές μας, ανακαλύψαμε ότι το πρόγραμμα αυτό ανιχνεύει ασήμαντα προβλήματα στο μητρώο, των οποίων η επίλυση πολύ δύσκολα θα επιταχύνει τους υπολογιστές αυτούς. Οπότε, αν είδατε μηνύματα από το RegGenie στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστήσας, τότε καλό θα ήταν, να τα αγνοήσετε και να μην αγοράσετε πότε την ολοκληρωμένη του έκδοση. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνετε μια πολύ ‘άστοχη’ αγορά και θα χάσετε τα λεφτά σας.

Πώς μπορεί το RegGenie να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Το RegGenie κυρίως διαδίδεται στο διαδίκτυο όπως κάθε άλλο ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Αν θέλετε να το αποφύγετε, προσπαθήστε να αγνοήσετε εκείνες τις διαφημίσεις που παρουσιάζουν εφαρμογές που υπόσχονται να τσεκάρουν το σύστημα του υπολογιστή σας δωρεάν. Συνήθως, με το που θα κλικάρετε σε κάτι τέτοιο, μπορεί εύκολα να δεχτείτε να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του RegGenie ή παρόμοιων εφαρμογών. Με το που θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή, ξεκινάει να ‘πειράζει’ τις ρυθμίσεις του συστήματος και να δείχνει διαφημίσεις. Οτι ειδοποιήσεις για σφάλματα στο μητρώο του υπολογιστή σας και αν εμφανιστούν, σας συνιστούμε να τις αγνοήσετε, γιατί το μόνο που έχουν ως στόχο είναι να δημιουργήσουν την αναγκή στον χρήστη να αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση του προγράμματος. Καλό θα ήταν να απεγκαταστήσετε και τη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος αν την κατεβάσατε στον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το RegGenie?

Αν θέλετε να αφαιρέστε το RegGenie από τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

  1. Click Start (Έναρξη) -> Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) -> Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) -> Uninstall a Program (Απεγκατάσταση).
  2. Ψάξτε για RegGenie και άλλες άγνωστες καταχωρήσεις και επιλέξτε ‘Uninstall/Change’ (Απεγκατάσταση / Αλλαγή).
  3. Click OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Αν αυτό αποτύχει, τρέξτε ένα γενικό σκανάρισμα του συστήματός σας με κάποιο απ’ αυτά τα δύο πλήρως ενημερωμένα κι έγκυρα anti-spyware FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες