Απομάκρυνση RegClean Pro

Οδηγός Απεγκατάστασης RegClean Pro

Τι είναι το RegClean Pro?

Είναι το RegClean Pro ιός ?

Όχι, το RegClean Pro δεν είναι ιός.

Είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πρόγραμμα καθαρισμού registry (μητρώων) από την εταιρία Sysweak. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να διορθώνει τα μητρώα απαλάσσοντάς τα από σφάλματα που έχουν εντοπιστεί στον υπολογιστή.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρξε θέμα συζητήσεων στο διαδίκτυο ανάμεσα στους χρήστες σχετικά με την εγκυρότητά του και τις πιθανές σχέσεις του με δημιουργούς malware. Σύμφωνα λοιπών με τις μαρτυρίες αρκετών χρηστών, η δοκιμαστική έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος εμφανίζει συνεχείς ειδοποιήσεις σχετικά με αμφίβολα σφάλματα οδηγών. Επίσης, αφαιρεί μόνο 50 από αυτά και κατόπιν ζητάει από τον χρήστη να αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση έτσι ώστε να αφαιρέσει και τα υπόλοιπα.

Οπότε, είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι το RegClean Pro έχει σκοπό να βάλει χέρι στα χρήματά σας. Και γενικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί τον ίδιο ακριβώς στόχο μπορεί να έχουν κι άλλα παρόμοια προγράμματα.

Το RegClean Pro registry cleaner συνήθως προωθείται μέσω διαδικτυακών διαφημίσεων που προσφέρουν δωρεάν εγκατάσταση προγράμματων που υπόσχονται να καθαρίσουν το μητρώο του υπολογιστή σας από σφάλματα. Με το που εγκατασταθεί, το πρόγραμμα αυτό εκτελεί registry scan (σκανάρισμα μητρώου) και κατόπιν εμφανίζει τα αποτελέσματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μητρώο του υπολογιστή. Το πιο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που κάνετε reboot στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα εκτελεί το συγκεκριμένο σκανάρισμα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα προ-αναφερόμενα, το RegClean Pro είναι μια νόμιμη εφαρμογή, αλλά σας συνιστούμε να μη την χρησιμοποιείτε και γενικότερα να μη την πολυεμπιστεύεστε. Μετά από δοκιμές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κατόπιν του σκαναρίσματος που εκτελεί αφήνει ορισμένα σφάλματα τα οποία δεν εντόπισε και επίσης στις αναφορά που παρουσιάζει διαφαίνονται ασαφή και αμφίβολα αποτελέσματα.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει την ολοκληρωμένη έκδοση, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι συνοδεύεται από χρηματική εγγύηση.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες