Αφαίρεση ιού Pinterest

Οδηγός Απεγκατάστασης του ιού Pinterest

Τι είναι το Pinterest virus?

Ο ιός Pinterest είναι μια εξελιγμένη λοίμωξη στον κυβερνοχώρο, η οποία προσβάλλει τους χρήστες μέσα από αυτό το κοινωνικό κανάλι media. Από τη στιγμή που καταφέρνει να μπει μέσα στο σύστημα, ο ιός γίνεται ικανός να κλέψει προσωπικές πληροφορίες του θύματος, έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσετε τραπεζικά στοιχεία, κωδικούς πρόσβασης και διάφορα Loggins. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να παραβιάσει τον λογαριασμό Pinterest σας και να κάνετε κακόβουλα αρχεία να εμφανίζονται στο προφίλ σας. Για παράδειγμα, μπορεί να μοιράζεστε ακατάλληλες εικόνες, απάτες ή αντίγραφά του για να μολύνει περισσότερους χρήστες Η/Υ. Αν θέλετε να αποφύγετε τον ιό Pinterest, θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Repin μόνο αυτές τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε αξιόπιστες τοποθεσίες. Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ενημερωμένο anti-virus και anti-spyware προγράμματα που τρέχουν στον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ Pinterest;

Ο ιός Pinterest διανέμεται μέσω μίας δύσκολης μέθοδου, η οποία περιλαμβάνει ειδικά αρχεία εικόνας που δημιουργήθηκαν για να μολύνουν υπολογιστές με ιούς όταν τα θύματα τα δουν στον υπολογιστή τους. Πρώτα απ ‘όλα, οι απατεώνες αποθηκεύουν αυτή την κακόβουλη εικόνα στην ιστοσελίδα τους για να αρχίσουν την αναδρομολόγηση των θυμάτων τους σε εκείνες τις περιοχές με τη βοήθεια των αεροπειρατών browser. Μόλις πέσεσετε για αυτήν την καμπάνια και το pin της εικόνας, ο υπολογιστής μολυνετε με κακόβουλο λογισμικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι φίλοι του θύματος μπορούν επίσης να αρχίσουν repinning με την εικόνα αυτή , διότι εμφανίζεται στο / δικό τους λογαριασμό. Αν μετά κάνοντας κλικ στην εικόνα σας έχουν κατευθυνθεί προς άγνωστη ιστοσελίδα, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί επίσης να προσβληθούν από τον ιό Pinterest. Θα πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας για κακόβουλες καταχωρήσεις όσο το δυνατόν συντομότερο.

ΠΏΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ Pinterest;

Για άλλη μια φορά, σας συνιστούμε να κάνετε repinning μόνο αυτές τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε αξιόπιστους δικτυακούς τόπους. Εάν έχετε παρασυρθεί κάνοντας κλικ σε κακόβουλη εικόνα, θα πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ενημερωμένο anti-spyware, χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βασίζονται στα SpyHunter 5Combo Cleaner ή FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες