Απομάκρυνση PC Fix Speed (Εγχειρίδιο)

Οδηγός Απεγκατάστασης PC Fix Speed

Τι είναι το PC Fix Speed?

Το PC Speed ​​Fix είναι ένα παραπλανητικό σύστημα βελτιστοποίησης, το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την ταχύτητα του υπολογιστή, να εντοπίζει τα λάθη ή να διορθώσει τα προβλήματα που πραγματικά πρέπει να καθορίζονται. Εκτός αυτού, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει για την εύρεση αυτού του προγράμματος στους Η/Υ τους από το πουθενά και απλά που δεν έχουν ιδέα από πού προήλθε. Το μυστικό πίσω από αυτό είναι μία πραγματικά απλή – η διείσδυση PC Speed ​​Fix βασίζεται σε μια κοινωνική μηχανική ή μπορεί επίσης να έρθει σε μια δέσμη με freeware. Έτσι, αν έχετε βρει αυτήν την εφαρμογή στον Η/Υ σας και ξέρετε ότι δεν έχετε το εγκαταστήσατε μόνοι σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε και τα δύο, το freeware / shareware και το PC Speed ​​Fix από το σύστημά σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να διακόπτεαται συνεχώς από τις ψεύτικες προειδοποιήσεις της που θα κρατήσουν την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τα σφάλματα που βρέθηκαν στον υπολογιστή σας. Φυσικά, ακριβώς όπως και κάθε άλλο δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα, που έχει δημιουργηθεί για να βγάλουν χρήματα απατεόνες, γι ‘αυτό μην ξεχάσετε να μην αγοράσετε την πλήρη έκδοση σε εσάς που σας προσφέρουν.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟ PC Fix Speed;

Όπως έχουμε πει, μπορείτε να βρείτε το PC Fix Speed στον H/Y σας μετά την εγκατάσταση freeware ή shareware. Προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους διείσδυσης, θα Πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στην λίστα των συστατικών μερών του προγράμματος και την επιλογή τέτοιων ανεπιθύμητων εφαρμογών όπως αυτή. Επιπλέον, αυτή scamware μπορεί επίσης να μπει μέσα στο σύστημα μετά την πείθει τα θύματά του να κάνουν κλικ σε μια παραπλανητική καταχώρηση, η οποία αναφέρει σχετικά με τα προβλήματα του υπολογιστή σας. Κυρίως, αυτά τα pop-up ειδοποιήσεις να εμφανίζονται σε παράνομους δικτυακούς τόπους, όπως τα τυχερά παιχνίδια ή κάτι παρόμοιο. Από τη στιγμή που εισέλθει στο εσωτερικό, το scamware αρχίζει να ενεργεί ως πραγματικός βελτιστοποίησης Η/Υ και εμφανίζει υπερβολικές προειδοποιήσεις που συνήθως υποστηρίζουν:

Θα πρέπει να αγνοήσουμε αυτά τα μηνύματα και τα παρόμοια, διότι το μόνο που επιδιώκουν είναι να παραπλανήσουν. Στην πραγματικότητα, αναφέρουν σχετικά με τυπικά λάθη του υπολογιστή που μπορούν να βρεθούν σε σχεδόν όλα τα σύστημα και δύσκολα μπορεί να καθαριστούν από προγράμματα όπως τα εργαλεία βελτιστοποίησης του Η/Υ. Έτσι, σας συνιστούμε να αφαιρέσετε PC το Speed ​​Fix και από το σύστημα, αν βρείτε αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

ΠΏΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ FIX SPEED;

Πρέπει να πούμε ότι η τυπική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιείται για την απεγκατάσταση κανονικόν προγράμματων από τον υπολογιστή, δεν λειτουργεί με τη δοκιμαστική έκδοση του Speed ​​Fix PC. Έτσι, θα πρέπει απλά να κατεβάσετε FortectIntego και να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος, αν νομίζετε ότι έχετε αυτό το scamware στον υπολογιστή σας. Θα να αναζητήσετε τα αρχεία του και αφαιρέστε τα αυτομάτως.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες