Τι είναι ntvdm.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το Ntvdm.exe είναι μια νόμιμη διεργασία του συστήματος, η οποία ανήκει στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows.

Η διεργασία αυτή είναι επίσης γνωστή και ως   Windows NT DOS Virtual Machine, γιατί χρησιμοποιείται για να διαχειριστεί συγκεκριμένα το περιβάλλον  DOS.  Συνήθως, ενεργοποιείται όταν ξεκινάτε ένα  16-bit πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και παραμένει στη μνήμη του υπολογιστή και κατόπιν κλεισίματος του προγράμματος σε περίπτωση που ξεκινήσετε κι άλλο 16-bit πρόγραμμα στη συνέχεια.

Όπως άλλες νόμιμες διεργασίες, έτσι και το  ntvdm.exe βρίσκεται στον φάκελο της τοποθεσίας : C:\Windows\System32. Σύμφωνα με ειδικούς, είναι από τα αρχεία εκείνα που ανήκουν στον πυρήνα του συστήματος και καταλαμβάνει περίπου 73,216 bytes της μνήμης του υπολογιστή. Δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τερματίσετε τη συγκεκριμένη διεργασία καθότι το  ntvdm.exe είναι σημαντικό για τη σωστή λειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Ορισμένοι ιοί χρησιμοποιούν με τυχαία επιλογή τα ονόματα νόμιμων κι έγκυρων διεργασιών κατά τη διάρκεια της δράσης τους. Πρέπει να ελέγχετε με προσοχή τη τοποθεσία του αρχείου Ntvdm.exe , ώστε να είναι ίδια με αυτή που σας προαναφέραμε πιο πάνω. Σε διαφορετική περίπτωση θα σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε σε τακτικές χρονικές περιόδους να ελέγχετε με γενική σάρωση το σύστημα του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, γιατί πολύ σύντομα μπορεί να διαπιστώσετε την εμφάνιση malware και άλλων διαδικτυακών απειλών που μπορεί να θέσουν την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας σε σοβαρό κίνδυνο.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση