Απομάκρυνση Notice! Please update your FLV Player

Οδηγός Απεγκατάστασης Notice! Please update your FLV Player

Τι είναι το Notice! Please update your FLV Player?

Η “Notice! Please update your FLV Player” είναι μια πλαστή ειδοποίηση, η οποία χρησιμοποιείτε για να κάνει τους χρήστες να κατεβάζουν malware. Τυπικά, εμφανίζεται όταν οι χρήστες προσπαθούν να παρακολουθήσουν κάποιο βίντεο online ή να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους. Πριν δείτε την ειδοποίηση “Please update your FLV Player”, λογικά θα παρατηρήσετε μια οθόνη η οποία θα αναφέρει “FLV Video Download is required to download online video”. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αγνοήσετε αυτή τη πλαστή ειδοποίηση σχετικά με την ενημέρωση του FLV Player διότι ανήκει στη toplugs.com, η οποία είναι γνωστή για την εξάπλωση του malware JavaScript Obfuscation. Στη πραγματικότητα, αυτός ο κακόβουλος εισβολέας μπορεί επίσης να εγκαταστήσει πρόσθετα ύπουλα και ανεπιθύμητα λογισμικά στον μολυσμένο υπολογιστή. Αν θεωρείτε πως πρέπει να ενημερώσετε τον FLV Player, πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του και να κάνετε λήψη της ενημέρωσης από εκεί.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ “Notice! Please update your FLV Player”;

Η ειδοποίηση “Notice! Please update your FLV Player” μπορεί να εμφανιστεί σε όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα περιήγησης σας, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Τυπικά, εμφανίζεται κατά τη πλοήγηση στο διαδίκτυο ή τη παρακολούθηση βίντεο online. Αυτή η πλαστή ειδοποίηση μπλοκάρει το επιθυμητό βίντεο και βοηθά τους χάκερς να ξεγελούν τους χρήστες, έτσι ώστε να κάνουν λήψη τέτοιων malware στους υπολογιστές τους. Αν δείτε την ειδοποίηση “Notice! Please update your FLV Player” στο πρόγραμμα περιήγησης σας, πρέπει να αγνοήσετε αυτή την ειδοποίηση και να κλείσετε τον φυλλομετρητή σας αμέσως. Αν κάνατε λήψη αυτής της αναξιόπιστης ενημέρωσης του FLV Player, συνιστούμε να σαρώσετε τον Η/Υ με ένα ενημερωμένο πρόγραμμα anti-spyware.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ “OK”;

Αν πέσατε θύμα και κάνατε λήψη αυτής της πλαστής ενημέρωσης του FLV Player, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο. Σαρώστε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-malware. Γι’ αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις ακόλουθες εφαρμογές: SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego, Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες