Τι είναι nengine.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

nengine.dll

Το nengine.dll είναι ένα επικίνδυνο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως NewNext Helper Engine.

Το αρχείο αυτό δημιουργήθηκε από την εταιρία NewNextDotMe και ανήκει στα προγράμματα εκείνα που χαρακτηρίζονται ως adwares ή ενδεχομένως ανεπιθύμητα. Το nengine.dll ενεργοποιείται αμέσως μόλις συνδεθείτε στα Windows και τρέχει ένα registry key (κλειδί μητρώου) με την ονομασία ‘NextLive’ .

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εγκαθίσταται από προγράμματα τρίτων για κερδοσκοπικούς λόγους. Εάν διαπιστώσατε την εμφάνιση σφαλμάτων που σχετίζονται με nengine.dll ή απλά διαπιστώσατε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε δεν πρέπει να το αφήσετε ούτε στιγμή παραπάνω και να αναλάβετε δράση άμεσα.

Το nengine.dll εγκαθίσταται συνήθως στο σύστημα μαζί με το πρόγραμμα που είναι γνωστό ως Mobogenie. Αν και το πρόγραμμα αυτό δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα του υπολογιστή σας, μπορεί εύκολα ωστόσο να δημιουργήσει την εμφάνιση συνεχών pop-up διαφημίσεων κατά τη διάρκεια πλοήγησης των χρηστών στο διαδίκτυο, και μπορεί ακόμα και να οδηγήσει τους χρήστες μέσω ανακατευθύνσεων σε αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ιστότοπους.

Βασικά, η παρουσία και μόνο του nengine.dll αρκεί για να καταλάβετε ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κερδοσκοπικού χαρακτήρα adware ή κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Και για το λόγο αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατόν.

Για να αφαιρέσετε επιτυχώς, εύκολα και γρήγορα το nengine.dll από το σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο και πλήρως ενημερωμένο λογισμικό ασφάλειας. Σε περιπτώσεις όπως αυτή θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε αρχικά το FortectIntego και κατοπιν το SpyHunter 5Combo Cleaner. Με αυτό το τρόπο θα είστε απολύτως βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας είναι τελείως καθαρός από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία που μπορεί να το μόλυνε νωρίτερα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση