Απομάκρυνση MyPC Backup

Οδηγός Απεγκατάστασης MyPC Backup

Τι είναι το MyPC Backup?

Το MyPC Backup είναι ένα παραπλανητικό πρόγραμμα, που παράγει ανεπιθύμητα μηνύματα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Αυτές οι ειδοποιήσεις έχουν ρυθμιστεί να εμφανίζονται κάθε φορά που ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του και συνήθως του εμφανίζουν μηνύματα που τον προειδοποιούν ότι δε δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας (backup). Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό ενημερώνει ότι μπορεί να το κάνει αυτό άμεσα. Ασχέτως ότι το MyPC Backup μπορεί να φαίνεται ότι είναι έμπιστο κι έγκυρο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα μηνύματά του.

Διαφορετικά, μπορεί να παραπλανηθείτε και να πληρώσετε για άχρηστα προγράμματα ή να κατεβάσετε και άλλους ιούς στον υπολογιστή σας. Επίσης, ορισμένοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να προσπαθήσει να υποκλέψει προσωπικά σας δεδομένα, όπως τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία λογαριασμών και άλλα παρόμοια. Οπότε, αν παρατηρήσατε ότι εμφανίζονται διαφημίσεις του MyPC Backup στον υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να τον σκανάρετε με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware για να βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί τέτοιου είδους προγράμματα από τον υπολογιστή σας.

Πώς μπορεί το MyPC Backup να ‘κολλήσει’ στον υπολογιστή μου ?

Ο My PC Backup διαδίδεται όπως κάθε κακόβουλο λογισμικό. Μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας μετά την επίσκεψή σας σε ΄μολυσμένη΄ ιστοσελίδα ή αφού ανοίξετε ένα ΄ύποπτο’ email. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους απειλές, πρέπει να αποφύγετε να επισκέπτεστε τέτοιου είδους ιστοσελίδες και επίσης να εγκαταστήσετε ένα έμπιστο anti-virus (αντι ιικό) στον υπολογιστή σας. Με το που θα εγκατασταθεί αυτό το πρόγραμμα, καταχωρεί μερικές δικές του καταχωρήσεις στο μητρώο του υπολογιστή (registry entries) και δημιουργεί το δικό του εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίζουν να εμφανίζονται ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας που μοιάζουν με την παρακάτω :

Reminder: Your computer is not backed up, backup your files online today

————————————

Υπενθύμιση : Δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα αρχεία σας στον υπολογιστή σας, κάντε το σήμερα

Καλό θα ήταν να αγνοήσετε τέτοιου είδους μηνύματα, γιατί αυτά τα μηνύματα αποσκοπούν μόνο σε ένα πράγμα – να ξεγελάσουν τους χρήστες και να τους κάνουν να αγοράσουν ουσιαστικά άχρηστα προγράμματα, να εγκαταστήσουν κακόβουλα λογισμικά και άλλες παρόμοιες τέτοιου είδους παραπλανητικές εφαρμογές. Για να βεβαιωθείτε ότι στον υπολογιστή σας όλα λειτουργούν σωστά δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το MyPC Backup?

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις του MyPC Backup, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να κάνετε ένα γενικό σκανάρισμα στο σύστημά σας. Για να γίνει σωστά, πρέπει να το κάνετε με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, γιατί αυτό το πρόγραμμα δεν έχει επιλογή χειροκίνητης αφαίρεσης. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να βασιστείτε σε κάποιο απ’ αυτά τα δύο FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες