Τι είναι MSINET.OCX? Συνίσταται αφαίρεση?

Το MSINET.OCX (Microsoft Internet Transfer Control) είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο αρχείο είναι πολύ σημαντικό για να εμφανίζονται οι ιστοσελίδες, οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αφαιρέσετε. Ωστόσο, τα Windows Vista δεν είναι πλέον συμβατά με το MSINET.OCX και ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να σας εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας :

msinet.ocx not correctly registered:file is missing or invalid

Για να το διορθώσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο αυτό από το διαδίκτυο. Θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε έγκυρες ιστοσελίδες για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κακόβουλα αρχεία μπορεί να έχουν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων και έγκυρων αρχείων, οπότε και πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί στην περίπτωση του MSINET.OCX. Για να διελευκάνετε εάν πρόκειται για ιό ή όχι, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο anti-spyware, κυρίως εάν το αρχείο αυτό ΔΕΝ βρίσκεται στη τοποθεσία : C:\Windows\System32!

Σε αυτή την περίπτωση και για έγκυρα και επιτυχή αποτελέσματα θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware :

FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση