Τι είναι mshta.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το mshta.exe είναι ένα νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ανήκει στη Microsoft. Αυτό το αρχείο είναι γνωστό ως ένα διερμηνέας για το Microsoft Scripting Host, έτσι είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση των HTML εφαρμογών (.hta αρχείων) και βοηθά επίσης τις δέσμες ενεργειών να εκτελούνται στα Windows.

Βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32 και δεσμεύει περίπου 40 bytes από τη μνήμη του υπολογιστή. Αν και το mshta.exe δεν είναι βασικό αρχείο του συστήματος, δεν συνιστούμε να το σταματήσετε. Αλλιώς, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενη αστάθεια και παρόμοια θέματα στο σύστημα.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Τα malware μπορεί να έχουν οποιοδήποτε όνομα και το mshta.exe δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το αρχείο με το ίδιο όνομα μπορεί επίσης να εμπλέκεται με κακόβουλες δραστηριότητες, όπως να βοηθά τα παράσιτα να πραγματοποιούν τις εργασίες τους, να φορτώνουν τα βασικά τμήματα τους και να προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Μπορεί επίσης να λειτουργεί και ως αυτόνομη απειλή.

Αν έχετε παρατηρήσει ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις και παρόμοια προβλήματα στον υπολογιστή σας, μπορεί να οφείλονται σε αυτόν τον ιό ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα mshta.exe για να κρύβετε από το χρήστη. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να ελέγξετε εξονυχιστικά αυτό το αρχείο. Γι' αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση