Τι είναι lvcoms.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το lvcoms.exe είναι μια νόμιμη διεργασία της Microsoft η οποία μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας κατόπιν εγκαταστάσεων κάποιου από τα προγράμματα : Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart ή Pinnacle MPEG Realtime Codec.

Το αρχείο αυτό προσφέρει διάφορων ειδών λειτουργίες, όπως πχ ενσωμάτωση web camera με το Microsoft NetMeeting και άλλες video streaming εφαρμογές. Το lvcoms.exe μπορεί να βρεθεί σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Program Files\Common Files .

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι χάκερς συνηθίζουν να δίνουν στα κακόβουλα αρχεία και εφαρμόγες που δημιουργούν πανομοιότυπα ονόματα με αυτά νόμιμων κι έγκυρων αρχείων και εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το lvcoms.exe, πόσο μάλλον αν βρίσκεται στη τοποθεσία C:\Windows ή C:\Windows\System32.

Για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας δεν κινδυνεύει, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware. Για αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο εξαίρετα anti-spyware : FortectIntego ή Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση