Τι είναι lsm.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το lsm.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο ανήκει στην υπηρεσία Local Session Manager. Υπάρχει στα λειτουργικά Microsoft Windows Vista και Windows 7 και τυπικά βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32. Αν έχετε παρατηρήσει το lsm.exe και σε άλλα λειτουργικά, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο και να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware. Έτσι, θα μπορέσετε να ελέγξετε αυτό το αρχείο και αν είναι πράγματι κακόβουλο, να το αφαιρέσετε μαζί με όλα τα πρόσθετα του. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις το lsm.exe είναι νόμιμο συστατικό των Windows και ένα βασικό αρχείο των Windows συστημάτων, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις συνόδους σύνδεσης στον υπολογιστή και παρόμοιες δραστηριότητες. Γι’ αυτό, δεν συνιστούμε να το απενεργοποιήσετε.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Ένα malware μπορεί να έχει οποιοδήποτε όνομα, έτσι το lsm.exe μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποκρύψει το γεγονός, πως ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Αν αυτό το αρχείο ΔΕΝ βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32, τότε μπορεί να σχετίζεται με διάφορες κακόβουλες δραστηριότητες. Σε αυτή τη περίπτωση, συνιστούμε να ελέγξετε το lsm.exe με το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση