Απομάκρυνση Locky decrypter (Άπλό Εγχειρίδιο Οδηγιών Αφαίρεσης)

Οδηγός Απεγκατάστασης Locky decrypter

Τι είναι το Locky αποκρυπτογράφος?

Μπορώ να εμπιστευτώ τον Locky αποκρυπτογράφο?

Ο Locky αποκρυπτογράφος είναι σίγουρα ένα λογισμικό αποκρυπτογράφησης που θα επιθυμείτε να αποκτήσετε στην περίπτωση που πέσετε θύμα του ιού Locky virus .

Ο ιός Locky virus είναι ένας νέος ιός τύπου ransomware ο οποίος εξαπλώνεται ταχύτατα στο διαδίκτυο κι έχει σπείρει πανικός ανάμεσα στους χρήστες υπολογιστών, ιδιώτες κι επιχειρήσεις. Ο συγκεκριμένος ιός εξαπλώνεται διαδικτυακά κυρίως μέσω μολυσμένων email επισυνάψεων, ως επί το πλείστον αυτών που σχετίζονται με πληροφορίες περί δήθεν τιμολογίων. Συνήθως, ο ιός εμπεριέχεται σε αρχείο ZIP όπου έχει συμπιεστεί το μολυσμένο Word ή JavaScript έγγραφο.

Στην περίπτωση που ο ιός Locky καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, και ενεργοποιηθεί, τότε θα αρχίσει άμεσα να σαρώνει το σύστημα για τον εντοπισμό σημαντικών αρχείων που βρίσκονται αποθηκευμένα εκεί. Κατόπιν, θα προβεί σε κρυπτογράφησή τους χρησιμοποιώντας τους αλγόριθμους κρυπτογράφησης, RSA-2048 και AES-128. Μόλις ο ιός ολοκληρώσει την κρυπτογράφηση, θα εμφανίσει στο σύστημα ένα αρχείο .txt με τίτλο _Locky_recover_instructions. Αυτό το αρχείο θα εμφανιστεί σε όλους τους φακέλους του συστήματος που θα εμπεριέχουν τα κρυπτογραφημένα αρχεία. Το σημείωμα ενημερώνει ότι υπάρχουν πολλά κρυπτογραφημένα αρχεία στο σύστημα και ότι η πρόσβαση σε αυτά έχει μπλοκαριστεί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αποκρυπτογράφησης εκτός από το κλειδί αποκρυπτογράφησης.

“Ευτυχώς”, οι δημιουργοί του ιού σας προτείνουν να αγοράσετε το Locky αποκρυπτογράφο. Υποθετικά, αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τα κρυπτογραφημένα αρχεία σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε κάποιο ανώνυμο Tor δίκτυο μέσω του οποίου θα αγοράσετε τον Locky αποκρυπτογράφο. Μάλιστα, με εκβιαστικό τρόπο, το σημείωμα θα σας ενημερώνει ότι αν δε το παραγγείλετε εντός μιας εβδομάδας, η τιμή του θα διπλασιαστεί!

Δυστυχώς, συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών που πέφτουν θύμα αυτής της απάτης, πολύ απλά γιατί επιθυμούν απεγνωσμένα να αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση στα αρχεία τους που έχουν κρυπτογραφηθεί. Ωστόσο, σας συνιστούμε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ΜΗ το κάνετε αυτό, γιατί πρόκειται για κυβερνο-εγκληματίες, επομένως δεν υπάρχει καμία απολύτως εγγύηση ότι θα λάβετε το πρόγραμμα που σας υπόσχονται! Φυσικά, ακόμα κι αν το λάβετε, και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση ότι το λογισμικό θα καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει τα μπλοκαρισμένα αρχεία σας.

Συνοψίζοντας από τα παραπάνω, στην περίπτωση που ο υπολογιστής σας μολυνθεί από τον συγκεκριμένο ιό, αυτό που θα πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να προβείτε σε άμεση κι ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού αντί να ρισκάρετε με παραγγελίες αναξιόπιστων / ύποπτων λογισμικών που υπόσχονται ότι δήθεν θα αποκρυπτογραφήσουν, έναντι αδράς αμοιβής, τα μπλοκαρισμένα αρχεία σας. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι πληρώνοντας ακόμα και το παραμικρό ποσόν στηρίζεται οικονομικά αυτούς τους κυβερνο-εγκληματίες! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον συγκεκριμένο ιό από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο antivirus, όπως πχ. το εξαίρετο FortectIntego. Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό Locky ransomware από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Πώς καταφέρνει κι εξαπλώνεται διαδικτυακά αυτό το κακόβουλο λογισμικό?

Μόλις ανοίξετε το σημείωμα με τα λύτρα, θα δείτε πολλούς συνδέσμους ανακατεύθυνσης προς ιστότοπους από όπου μπορείτε να παραγγείλετε τον Locky αποκρυπτογράφο. Ο συγκεκριμένος αποκρυπτογράφος μπορεί να κατέβει μόνο από συγκεκριμένους ιστότοπους οι οποίοι είναι προσβάσιμοι αποκλειστικά μέσω ανώνυμου Tor δικτύου. Είναι μια τακτική που ακολουθούν πολλοί online scammers, hackers, και διαφόρων ειδών κυβερνο-εγκληματίες.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τα παραπάνω, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο να κλικάρετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, γιατί το πιθανότερο είναι να ανακατευθυνθείτε σε κακόβουλους ιστότοπους και να κατεβάσετε άθελα / ασυνείδητα διαφόρων ειδών επικίνδυνα και κακόβουλα προγράμματα / αρχεία, όπως πχ. trojans, ιοί, και worms. Επομένως, πιστεύουμε ότι είναι σαφώς προτιμότερο να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον ιό Locky αντί να ρισκάρετε να μολύνετε περαιτέρω το σύστημα του υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον Locky αποκρυπτογράφο?

Η αξιοπιστία της λειτουργίας του Locky αποκρυπτογράφου τίθεται υπό αμφισβήτηση. Αν παρόλα αυτά παραγγείλατε το πρόγραμμα και καταφέρατε να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας, τότε σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τον Locky αποκρυπτογράφο μαζί με τον ιό Locky virus από το σύστημα του υπολογιστή σας.

Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε τρια βασικά βήματα. Πρώτα, θα πρέπει να αποκτήσετε κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο antivirus. Κατόπιν, θα πρέπει να αποσυνδέσετε τον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, γιατί σαφώς και ο υπολογιστής σας είναι εκτεθειμένος στις κακόβουλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ιό Locky για όσο ο υπολογιστής είναι online. Τέλος, σας συμβουλεύουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το antivirus που εγκαταστήσατε. Το antivirus θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό Locky virus, καθώς και ό,τι άλλο σχετίζεται με αυτό και μπορεί να ‘τρύπωσε’ κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία, μπορείτε να τσεκάρετε τον αναλυτικό οδηγό αφαίρεσης του ιού Locky στον ιστότοπό μας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Locky decrypter

Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Σημαντικό! →
Ο οδηγός χειροκίνητης αφαίρεσης ενδέχεται να φανεί πολύ περίπλοκος για χρήστες που δεν έχουν προηγμένες γνώσεις πληροφορικής. Απαιτείται προηγμένη γνώση πληροφορικής ώστε να ακολουθηθούν ορθώς όλα τα προβλεπομένα βήματα που αναγράφονται στον οδηγό, ενώ ενδέχεται να απαιτηθούν και αρκετές ώρες για την επιτυχή ολοκλήρωση (εάν σημαντικά αρχεία συστήματος αφαιρεθούν ή καταστραφούν, αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικές δυσλειτουργίες ή πλήρη κατάρρευση των Windows). Δεδομένων των παραπάνω, συνιστούμε να προτιμηθεί η αυτόματη αφαίρεση.

Βήμα 1. Πρόσβαση σε Ασφαλή Λειτουργία με Δικτύωση (Safe Mode with Networking)

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να γίνει η χειροκίνητη αφαίρεση κακόβουλων λογισμικών τύπου malware σε περιβάλλον Ασφαλούς Λειτουργίας. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Κλικ Έναρξη (Start) > Τερματισμός Λειτουργίας (Shutdown) > Επανεκκίνηση (Restart) > OK.
 2. Όταν ο υπολογιστής γίνει και πάλι ενεργός, άρχισε να πατάς το κουμπί F8 (εάν αυτό δε δουλέψει, τότε δοκίμασε F2, F12, Del, κοκ. – εξαρτάται από το μοντέλο της μητρικής) πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Προηγμένες Επιλογές Εκκίνησης (Advanced Boot Options).
 3. Επίλεξε από τη λίστα Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση (Safe Mode with Networking).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Windows 10 / Windows 8

 1. Δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξης (Start) και επίλεξε Ρυθμίσεις (Settings).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 2. Σκρόλαρε προς τα κάτω και επίλεξε Ενημέρωση & Ασφάλεια (Update & Security).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 3. Στην αριστερή πλευρά, επίλεξε Αποκατάσταση (Recovery).
 4. Τώρα σκρόλαρε κάτω έως ότου βρεις την ενότητα Εκκίνηση για Προχωρημένους (Advanced Startup).
 5. Κλικ Άμεση Επανεκκίνηση (Restart now).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 6. Επίλεξε Αντιμετώπιση Προβλημάτων (Troubleshoot).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 7. Πήγαινε στις επιλογές για Προχωρημένους (Advanced).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 8. Επίλεξε Ρυθμίσεις Εκκίνησης (Startup Settings).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 9. Πάτησε Επανεκκίνηση (Restart).
 10. Τώρα πάτησε 5 ή κλικ 5) Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση (Enable Safe Mode with Networking).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Βήμα 2. Τερμάτισε ύποπτες διεργασίες

Το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που εμφανίζει όλες τις διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο. Εάν κάποιο κακόβουλο λογισμικό malware τρέχει μια διεργασία, πρέπει να την εντοπίσεις και να την τερματίσεις:

 1. Πάτησε Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξει το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών).
 2. Κλικ Περισσότερες Λεπτομέρειες (More details).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 3. Σκρόλαρε κάτω στην ενότητα Διεργασίες Παρασκηνίου (Background processes), ψάξε για ύποπτες διεργασίες.
 4. Δεξί κλικ Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου (Open file location).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 5. Πήγαινε πίσω στη διεργασία και δεξί κλικ Τέλος Εργασίας (End Task).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 6. Διέγραψε τα περιεχόμενα του κακόβουλου φακέλου.

Βήμα 3. Τσέκαρε την Εκκίνηση Προγράμματος

 1. Πάτησε Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξει το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών).
 2. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση (Startup).
 3. Δεξί κλικ στο ύποπτο πρόγραμμα και επίλεξε Απενεργοποίηση (Disable).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Βήμα 4. Διαγραφή αρχείων ιού

Τα αρχεία που σχετίζονται με κακόβουλα λογισμικά malware μπορεί να βρεθούν σε διάφορες τοποθεσίες εντός του υπολογιστή. Αυτές οι οδηγίες θα σε βοηθήσουν να τα εντοπίσεις:

 1. Γράψε Disk Cleanup στη μπάρα αναζήτησης των Windows και πάτησε Enter.
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 2. Επίλεξε τον drive που επιθυμείς να καθαρίσεις (C: είναι ο κύριος drive από προεπιλογή και είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός όπου κρύβονται τα κακόβουλα αρχεία).
 3. Σκρόλαρε τη λίστα Αρχεία για Διαγραφή (Files to delete) και επίλεξε τα εξής:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Επίλεξε Εκκαθάριση αρχείων συστήματος (Clean up system files).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 5. Μπορείς επίσης να ψάξεις για άλλα κακόβουλα αρχεία που μπορεί να κρύβονται στους εξής φακέλους (γράψε τα εξής στη μπάρα Αναζήτησης των Windows και πάτησε Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Μόλις τελειώσεις, προχώρησε σε επανεκκίνηση Η/Υ σε κανονική λειτουργία.

Αφαίρεση Locky decrypter χρησιμοποιώντας System Restore

 • Βήμα 1: Reboot υπολογιστή σε Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Click Start Shutdown Restart OK.
  2. Όταν ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικό, αρχίστε να πατάτε το F8 πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Advanced Boot Options
  3. Επιλέξτε Command Prompt από την λίστα Επιλέξτε 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Πατήστε το κουμπί Power στο login screen Windows. Κατόπιν, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Shift, και click Restart .
  2. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot Advanced options Startup Settings και τέλος πατήστε Restart.
  3. Με το που ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικός, επιλέξτε το Enable Safe Mode with Command Prompt στο παράθυρο Startup Settings. Επιλέξτε 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Βήμα 2: Επαναφέρετε τα αρχεία και ρυθμίσεις του συστήματος
  1. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Command Prompt, εισάγετε cd restore και click Enter. Εισάγετε 'cd restore' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  2. Πληκτρολογήστε rstrui.exe και πατήστε ξανά Enter . Εισάγετε 'rstrui.exe' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  3. Όταν εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Next κι επιλέξτε το σημείο επαναφοράς πριν τη διείσδυση του Locky decrypter. Κατόπιν, click Next. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο 'System Restore', επιλέξτε  'Next' Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς και click 'Next'
  4. Μετά, click Yes για να ξεκινήσει η επαναφορά του συστήματος. Click 'Yes' και ξεκινήστε την επαναφορά συστήματος
  Μόλις επαναφέρεις το σύστημα σε παλαιότερη ημερομηνία, θα πρέπει να κατεβάσεις και να σκανάρεις το σύστημα του υπολογιστή με FortectIntego έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι η αφαίρεση Locky decrypter έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τέλος, καλό είναι να φροντίζετε για την προστασία του υπολογιστή σας από κυβερνο-εισβολές κακόβουλων λογισμικών, όπως τα crypto-ransomwares. Για να 'θωρακίσετε' λοιπόν τον υπολογιστή σας από Locky decrypter κι άλλα ransomwares, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, όπως πχ. FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες