Τι είναι inetinfo.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το inetinfo.exe είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με Microsoft Internet Information Services (IIS).

Το λογισμικό αυτό, δρα ως web server και χρησιμοποιείτε για πολλούς σκοπούς, όπως αποστολή e-mail, φιλοξενία ιστοσελίδων, κτλ. και είναι επίσης υπεύθυνο για υπηρεσίες proxy (διακομιστή μεσολάβησης) και web server. Οπότε, εάν διαπιστώσετε την παρουσία του inetinfo.exe στο σύστημα του υπολογιστή σας, καλό θα ήταν να μη το τερματίσετε, γιατί πρόκειται για ένα σημαντικό αρχείο του συστήματος, το οποίο χρειάζεται για τη σταθερότητα και ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να βρίσκεται στη τοποθεσία n %SystemRoot%\System32.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι ιοί έχουν τη τάση να χρησιμοποιούν ονόματα νόμιμων/κανονικών αρχείων, για να μπορούν να ‘μεταμφιέζονται’ και να διεισδύουν κρυφά σε συστήματα υπολογιστών, και φυσικά το όνομα του inetinfo.exe δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, οι χάκερς έχουν ήδη ‘δανειστεί’ το όνομα του συγκεκριμένου αρχείου για να κρύψουν τη ταυτότητα ιών, όπως πχ Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop κλπ. Σε αυτή την περίπτωση, το αρχείο χρησιμοποιείται για να ενεργοποιεί αυτούς τους ιούς, να τους βοηθάει να φορτώσουν τα κακόβουλα μέρη τους και φυσικα να εκτελούν το καταστροφικό έργο τους.

Εάν πιστεύετε ότι το inetinfo.exe δρα ύποπτα στο παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο και να ελέγξετε την αξιοπιστία του με το RegCure Pro ή οποιοδήποτε άλλο σαρωτή συστημάτων επιθυμείτε.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση