Τι είναι IELowutil.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το IELowutil.exe είναι ένα νόμιμο αρχείο, το οποίο μπορεί να βρεθεί στα Windows Vista και OS.

Σχετίζεται με το Internet Explorer, το οποίο χρησιμοποιεί το αρχείο αυτό για να μπορεί να διαχειρίζεται διεργασίες που χαρακτηρίζονται ως χαμηλού επιπέδου ακεραιότητας. Με άλλα λόγια, το πρόγραμμα αυτό χρειάζεται για να τσεκάρει σε συνεχόμενη βάση για νέες ενημερώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις χρηστών που αναφέρουν ότι έχουν παρουσιαστεί δυσλειτουργίες στις αποδόσεις των συστημάτων των υπολογιστών τους λόγω του Ielowutil.exe.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε σημαντικές επιβραδύνσεις των συστημάτων τους και για εμφάνιση μηνυμάτων, όπως :

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Εάν κι εσείς αντιμετωπίζετε τα ίδια ζητήματα, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά, απλά ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Πηγαίντε στις ρυθμίσεις διαδικτύου με δεξί click στο εικονίδιο του IE
Πηγαίντε Content (Περιεχόμενο) → Feeds and web slices → Settings (Ρυθμίσεις).
Ξετικάρετε το “Automatically check feeds and web slices for updates”.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Το IELowutil.exe δεν μπορεί να βρεθεί σε Windows XP συστήματα, οπότε αν διαπιστώσετε την παρουσία του, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το αρχείο είναι επικίνδυνο. Οι δημιουργοί malware έχουν τη τάση να δίνουν στα κακόβουλα λογισμικά τους ονόματα ίδια ή που να συνδέονται ονομαστικά στενά με αυτά που είναι ευρέως γνωστά και έγκυρα και με αυτό το τρόπο να εξαπατήσουν τους χρήστες και να κατεβάσουν τα αρχεία αυτά τα οποία μέσα τους κρύβονται καλά κρυμένοι επικίνδυνοι ιοί.

Για να διαπιστώσετε εαν το IELowutil.exe που ανακαλύψατε στον υπολογιστή σας είναι το αυθεντικό και έγκυρο και όχι κάποιος ‘μεταμφιεσμένος’ ιός, καλό θα ήταν να εκτελούσατε γενική σάρωση με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση