Τι είναι hkcmd.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το hkcmd.exe είναι μια νόμιμη διεργασία του συστήματος, η οποία σχετίζεται με το  Hotkey Command Module για  Intel Graphics Contollers.

Συνήθως, βρίσκεται στον φάκελο της τοποθεσίας  “C:\WINNT\System32\” (όσον αφορά τα Windows NT/2000) και στον φάκελο της τοποθεσίας  “C:\WINDOWS\System32\” (όσον αφορά τα Windows XP).

Είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στις περιπτώσεις που οι χρήστες δε θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους μετακινώντας το ποντικί, αλλά αντιθέτως προτιμούν να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιό τους για να ελέγχουν τους υπολογιστές τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μια σημαντική διεργασία των Windows, οπότε μπορεί να τερματιστεί χωρίς να επέλθει κάποιου είδους δυσλειτουργία το σύστημα. Ωστόσο, κατόπιν τερματισμόυ της, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα  hotkeys για το Intel Hotkey Command Module.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι σχεδιαστές ιών, πρέπει να τονισθεί ότι, χρησιμοποιούν πολλές φορές τα ονόματα νόμιμων κι έγκυρων αρχείων, έτσι ώστε να κρύψουν τους ιούς τους στα συστήματα των υπολογιστών των θυμάτων τους.

Έχει διαπιστωθεί ότι το αρχείο hkcmd.exe συσχετίζεται με το  malware Pahatia. Εάν δεν έχετε  Intel video κάρτα εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, η παρουσία του hkcmd.exe μπορεί να σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί. Πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με τη τοποθεσία που βρίσκεται το αρχείο, να συμφωνεί δλδ με τη τοποθεσία που σας αναφέραμε πιο πάνω, και θα ήταν καλό να εκτελέσετε άμεσα γενική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-malware, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι καθαρός από οποιαδήποτε απειλή που σχετίζεται με ανεπιθύμητα και κακόβουλα λογισμικά και αρχεία.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση