Κρητική του Hitman Pro, δωρεάν λήψη

Το Hitman Pro είναι δεύτερης επιλογής σαρωτής malware, το οποίο έχει σχεδιαστεί να αφαιρεί κατάλοιπα κακόβουλων λογισμικών ή αρχείων που δεν αφαιρέθηκαν ολοκληρωτικά από την κανονική σάρωση του κυρίως anti-virus λογισμικού.

Πριν μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε την ολοκληρωμένη του έκδοση, μπορείτε να δοκιμάσετε το Hitman Pro στη δωρεάν του έκδοση. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στη τεχνολογία cloud computing, η οποία προσδίδει στο Hitman Pro scanner μια ιδιαίτερα διευρημένη ικανότητα να εντοπίζει malware λογισμικά στα συστήματα των υπολογιστών καθώς και να ελέγχει αποτελεσματικά όλα τα αρχεία του συστήματος για το κατά πόσον είναι ή όχι κακόβουλα. Ενδεικνύεται μάλιστα για τον επιτυχή εντοπισμό rootkit λογισμικών.

Επίσης, το Hitman Pro δεν επιβαρύνει το σύστημά σας, οπότε αυτόματα δεν επιβραδύνει τις ταχύτητες του συστήματος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα και με άλλα προγράμματα διαδικτυακής ασφάλειας. Εάν εν τέλει αποφασίσετε να διορθώσετε τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος με το πρόγραμμα αυτό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη τελευταία του έκδοση HitmanPro 3. Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο στην χρήση πρόγραμμα το οποίο μπορεί να εντοπίσει τάχιστα τυχόν δυσλειτουργίες ασφάλειας του συστήματος και παραβιάσεις του από κυβερνο-απειλές!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Hitman Pro ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ioys.gr :

Με το που εγκαταστήσετε το HitmanPro 3 στο σύστημα του υπολογιστή σας, σας προσφέρει ‘Free Scan’ (Δωρεάν Σάρωση) και ‘Behavioural Scan’ (Σάρωση Συμπεριφοράς) που ελέγχει τα μέτρα ασφάλειας του συστήματος και ψάχνει για ιούς ή ύποπτα αρχεία.

Συνήθως, το πρόγραμμα αυτό χρειάζεται λιγότερο από 5 λετπά για να ελέγξει διεξοδικά το σύστημα, οπότε κρίνεται ως ιδανικό εργαλείο στις περιπτώσεις χρηστών που έχουν σοβαρά θέματα ασφαλείας στο σύστημά τους και απαιτούν άμεση και ουσιαστική δράση για να προστατέψουν την ιδιωτικότητα των αρχείων και προσωπικών τους δεδομένων από επίδοξους εισβολείς.

Αμέσως με το που ολοκληρωθεί η σάρωση από το Hitman Pro, θα εμφανιστεί αναλυτική αναφορά με όλα τα ύποπτα αρχεία που εντοπίστηκαν. Κατόπιν, το πρόγραμμα ανεβάζει τα αρχεία αυτά στο ”cloud” (σύννεφο) όπου και γίνεται ο έλεγχος με τη βοήθεια πέντε διαφορετικών anti-virus μηχανών : Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx and G Data. Όλα τους πολύ γνωστά ονόματα στον χώρο της διαδικτυακής ασφάλειας.

Μας άρεσε ιδιαιτέρως η ιδέα ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για την ολοκληρωμένη του έκδοση, σε περίπτωση που η σάρωση δεν βρεί κανένα απολύτως στοιχείο εισβολής. Ένα πολύ ωραίο μπόνους από πλευράς της εταιρίας θα μπορούσε να πει κανείς.

Εάν δεν θέλετε να το εγκαταστήσετε στο σύστημά σας, επειδή ίσως πιστεύετε ότι μπορεί η εγκατάστασή σου να δημιουργήσει δυσλειτουργία με τα εν ενεργεία συστήματα ασφάλειας που είναι ήδη εγκατεστημένα στο σύστημα, τότε σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να το τρέξετε κατευθείαν από ένα USB, CD/DVD ή οποιαδήποτε άλλης μορφής οδηγό εγκατεστημένο στο δίκτυο που είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας. Ωστόσο, για να αφαιρέσετε malware με το Hitman Pro θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ Hitman Pro ?

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Hitman Pro 3 αποτελεί μια άριστη λύση για όλους όσους θέλουν να διπλο-τσεκάρουν τα επίπεδα ασφάλειας των συστημάτων του υπολογιστή τους και με το τρόπο αυτό να βεβαιωθούν ότι είναι καθαροί από οποιαδήποτε κυβερνο-απειλή ή κακόβουλο λογισμικό ή αρχείο.

Το Hitman Pro αφαιρεί επιτυχώς οποιαδήποτε μόλυνση μπορεί να έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας κατόπιν πολύ εκτενούς ελέγχου. Η δωρέαν έκδοσή του ισχύει για 30 ημέρες. Κατόπιν, θα πρέπει να το αγοράσετε. Προσφέρεται σε τιμή πολύ ανταγωνιστική και πολύ φθηνότερη από όση θα περιμένατε από ένα τόσο αποτελεσματικό πολυ-εργαλείο που εξασφαλίζει την ακεραιότητα της ασφάλειας του συστήματος του υπολογιστή σας.

Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό δεν προσφέρει real time προστασία, οπότε σας προτείνουμε να το χρησιμοποιείτε σε συνδιασμό με κάποιο άλλο πλήρως ενημερωμένο και έγκυρο antivirus λογισμικό. Η παρούσα έκδοση του προγράμματος είναι η HitmanPro 3.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Hitman Pro Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Hitman Pro Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Hitman Pro, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Hitman Pro έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Hitman Pro είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες