Αφαίρεση ιού FBI PayPal

Οδηγός Απεγκατάστασης του ιού FBI PayPal

Τι είναι το FBI PayPal virus?

Ο FBI PayPal ιός είναι μία ύπουλη απειλή στον κυβερνοχώρο, η οποία ανήκει στην κατηγορία “ransomware”. Ακριβώς όπως ο ιός ο FBI virus, η απειλή αυτή παρουσιάζει τον εαυτό της ως ένα νόμιμο μήνυμα από το Federal Bureau of Investigation ( FBI ). Ωστόσο, το FBI δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτό ψεύτικη ειδοποίηση , που στην πραγματικότητα ανήκει σε απατεώνες. Για να δείχνει πιο αξιόπιστος, ο ιός αυτός παρουσιάζει την IP διεύθυνση του θύματος, εντοπίζει και hackάρει , κάμερες υπολογιστή και δείχνει τι συμβαίνει στο δωμάτιο. Επιπλέον, οι εκθέτει σχετικά με τις διάφορες παραβιάσεις του νόμου και ζητά να πληρώθούν τα πρόστιμα, προκειμένου να αρθεί η κλειδαριά και να αποφευχθούν σοβαρότερες συνέπειες. Όπως μπορείτε να δείτε, ο βασικός λόγος, που αυτή η απειλή έχει εφευρεθεί, είναι το χρήμα, το οποίο ζήτάει σε μια μορφή προστίμου. Οι προηγούμενες εκδόσεις του ιού FBI έχουν ζητήσει να πληρώσουν αυτό το πρόστιμο μέσω Ukash, Paysafecard και Green Dot , δηλαδή συστήματα προπληρωμής μέσω MoneyPak. Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν PayPal για τις συναλλαγές των χρημάτων τους. Παρακαλώ, μην πληρώσετε αυτό το πρόστιμο, επειδή δεν έχετε κάνει τίποτα παράνομο! Για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να καταργήσετε τον FBI PayPal ιό από το σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ FBI PayPal;

Ακριβώς όπως και άλλοι ιοί ransomware, ο FBI PayPal ιός διανέμεται μέσω hackαρισμένων προγραμμάτων, όπως τα freeware και τα shareware. Εκτός αυτού, spam ή παράνομοι δικτυακοί τόποι μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν στην κατηγορία αυτής της απειλής. Μόλις μπαίνει μέσα, αυτό το locker οθόνης τροποποιεί το σύστημα και μετατρέπει τον Η/Υ-στόχο της σε ένα άχρηστο μηχάνημα. Αντί να πάρει στο διαδίκτυο ή να εκκινησήσει αγαπημένα σας προγράμματα, θα δείτε μόνο αυτό το τεράστιο σήμα, που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή:

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)

Παρακαλώ, αγνοήσστε αυτή την ειδοποίηση απάτης, διότι επιχειρεί σαφώς να σας παραπλανήσει να πληρώσετε το πρόστιμο. Πρώτον, να πληρώσετε το πρόστιμο δεν βοηθά στην απεμπλοκή του Η/Υ και να ξεχάσετε την αφαίρεση αυτής της μόλυνσης με αυτό τον τρόπο. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κρατικές αρχές, όπως αυτή εφαρμόζουν άλλες, πιο εξελιγμένες μεθόδους, για να επιβάλουν κυρώσεις στους εγκληματίες. Για να καθορίσουν τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να καταργήσετε τον FBI PayPal ιό χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΠΏΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ FBI PAYPAL VIRUS;

Όταν προσπαθείσετε να καταργήσετε τον FBI Paypal ιό, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας πρώτα. Για να πάρετε μια δυνατότητα σάρωσης, σε κίνδυνο, του υπολογιστή σας με ένα αξιοπρεπές anti-malware, ακολουθήστε τις παρακάτω επιλογές:

*Μέθοδος μέσω Flash :

1. Πάρτε ένα άλλο Υ/Η και χρεισημοποιήστε το για να καταβάσετε το FortectIntego ή κάποιο άλλο αξιόπιστο anti-malware πρόγραμμα

2. Ενημερώστε το πρόγραμμα και να τεθούν σε μονάδες USB ή ενός απλού CD.

3. Εν τω μεταξύ, επανεκκινήστε τον μολυσμένο υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών και να βάλτε το USB drive σε αυτόν.

4. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή μολυσμένο με τον ιό FBI Paypal για μια ακόμη φορά και να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος.

*Οι χρήστες που έχουν μολυνθεί με τον ιό FBI PayPal επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς στο δικό τους συστήματα Windows. Εάν ένας από αυτούς τους λογαριασμούς έχει δικαιώματα διαχειριστή, θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσει ένα anti-malware πρόγραμμα.

*Προσπαθήστε να αρνηθείτε στο Flash να να κάνει ransomware λειτουργία σταματήστε το όπως πρέπει. Για να απενεργοποιήσετε το Flash, μεταβείτε στην υποστήριξη Macromedia και επιλέξτε «Άρνηση»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html.

* Χειροκίνητη απομάκρυνση ιών FBI Paypal:

  1. Επανεκκινήσετε τον μολυσμένο Η/Υ σε «ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών» για να απενεργοποιήσετε τον FBI Paypal ιό (αυτό θα πρέπει να συνεργάζεται με όλες τις εκδόσεις αυτής της απειλής)

  2. Τρέξτε το Regedit

  3. Ψάξτε για WinLogon εγγραφές και να γράψετε όλα τα αρχεία που δεν είναι explorer.exe ή κενά. Αντικαταστήστε τα με explorer.exe.

  4. Αναζήτηστε στο μητρώο για τα αρχεία αυτά που έχετε γράψει και να διαγράψετε τα κλειδιά του μητρώου που έχουν αναφορές των αρχείων.

  5. Επανεκκινήστε και εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση του συστήματος με ενημερωμένο το FortectIntego θα εξαλείψει τα υπόλοιπα αρχεία του FBI ιού Paypal.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες