Τι είναι explorer.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το explorer.exe είναι ένα νόμιμο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο εμπεριέχεται στο λειτουργικό σύστημα όλων των Microsoft Windows OS.

Η διεργασία αυτή είναι επίσης γνωστή ως Windows Explorer, η οποία είναι αναγκαία για browsing (περιήγηση) σε αρχεία και φακέλους στο περιβάλλον εργασίας των Microsoft Windows.

Το explorer.exe ενεργοποιείται αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί το Windows Explorer για να περιηγηθείτε στα αρχεία και τους φακέλους σας. Το βρίσκουμε στον φάκελο της τοποθεσίας C:\ Windows folder.

Το explorer.exe είναι ένα σημαντικό αρχείο των Windows, το οποίο είναι υπεύθυνο για μια πληθώρα εργασιών, οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το τερματίσετε.

Ωστόσο, θα ήταν καλό σε αυτό το σημείο να επισημανθεί ότι ολοένα και περισσότεροι χάκερς έχουν τη τάση να ονομάζουν τις κακόβουλες δημιουργίες τους με ονόματα νόμιμων κι έγκυρων αρχείων, έτσι ώστε να κρύψουν καλά τις κακόβουλες εφαρμογές και αρχεία τους στα συστήματα των θυματοποιημένων χρηστών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οποιοδήποτε malware μπορεί να έχει οποιοδήποτε όνομα, και φυσικά το explorer.exe είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το εκτελέσιμο αυτό αρχείο μπορεί να αποκαλύψει ότι ο υπολογιστής σας έχει δεχθεί επίθεση από επικίνδυνες εφαρμογές, όπως πχ CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ κ.α.

Για να ελέγξετε το αρχείο και να διαπιστώσετε κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, θα σας προτείναμε να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση