Τι είναι dwwin.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το dwwin.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο το οποίο ανήκει στη Microsoft.

Το εκτελέσιμο αυτό αρχείο λαμβάνει μέρος στο εργαλείο αναφορών σφαλμάτων του Dr. Watson, το οποίο συλλέγει πληροφορίες σχετικά με σφάλματα, κρασαρίσματα προγραμμάτων και γενικότερα σχετικά με δυσλειτουργίες λογισμικών. Με το που εντοπίσει κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα δημιουργεί μια αναφορά την οποία τη μοιράζεται με τη τεχνική του υποστήριξη για να μην υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον.

Συνήθως εγκαθίσταται μαζί με άλλα προιόντα της Microsoft και δεν θα πρέπει να τερματιστεί από τον χρήστη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το βρίσκεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 folder.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που αναφέρουν σχετικά με σφάλματα στην λειτουργία του dwwin.exe. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε καλό θα ήταν να απενεργοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο αναφοράς σφαλμάτων.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι τα malware έχουν τη τάση να ‘δανείζονται’ τα ονόματα κανονικών/νόμιμων προγραμμάτων και αρχείων έτσι ώστε να μπορέσουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν στο σύστημα ενός υπολογιστή χωρίς να γίνουν εύκολα αντιληπτά από τον χρήστη ή από τα εγκαταστημένα συστήματα ασφάλειας, και σίγουρα το dwwin.exe δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εάν διαπιστώσετε ότι το συγκεκριμένο εκτελέσιμο καταναλώνει περισσότερους πόρους του συστήματος από όσο έπρεπε ή από όσο συνήθιζε να καταναλώνει και ταυτόχρονα δημιουργεί κι άλλα προβλήματα, τότε θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας το RegCure Pro.

Σε διαφορετική περίπτωση ρισκάρετε το συγκεκριμένο αρχείο να μετατραπεί σε βοήθημα των ιών για τις διάφορες κακόβουλες δραστηριότητές τους . Συγκεκριμένα, η κακόβουλη έκδοση του dwwin.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υποκλοπή, καταγραφή και προώθηση ευαίσθητων ακόμα και απόρρητων προσωπικών δεδομένων του χρήστη-θύματος σε τρίτους, καθώς και την εγκατάσταση και ενημέρωση ιών. Και δυστυχώς, ο κατάλογος των κακόβουλων δραστηριοτήτων αυτής της έκδοσης ολοένα και μεγαλώνει.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση