Τι είναι Dwm.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το Dwm.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο των Windows, το όποιο είναι επίσης γνωστό και ως Desktop Window Manager (DWM). Το βρίσκουμε στα Windows Vista, Windows 7 και άλλα λειτουργίκα συστήματα των Windows .

Βασικά, η συγκεκριμένη διεργασία ανήκει στο desktop graphical user interface (στο γραφικό περιβάλλον χρήστη της επιφάνειας εργασίας) και ευθύνεται για το γραφικό περιβάλλον χρήστη Windows Aero. Με άλλα λόγια, ευθύνεται για τα γραφικά εφέ, όπως live window προεπισκοπήσεις κλπ. Όπως συμβαίνει και με άλλα αρχεία του συστήματος, έτσι και το αρχείο dwm.exe εντοπίζεται στον φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 folder.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η πιθανότητα η διεργασία αυτή να καταναλώσει μεγάλο μέρος της μνήμης του υπολογιστή. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε θα σας προτείναμε να απενεργοποιήσετε το Windows Aero Glass ή να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1. Click Start (Έναρξη) και βρείτε το κουτί Start Search (Κουτί Αναζήτησης της Έναρξης).
2. Γράψτε services (υπηρεσίες) και click το σύνδεσμο Services (Υπηρεσίες).
3. Με το που εμφανιστεί και φορτώσει το παράθυρο Services (Υπηρεσίες), εντοπίστε και double-click στο Desktop Windows Manager.
4. Εδώ, click Stop για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι πολλά malware έχουν τη τάση να ‘δανείζονται’ ονόματα νόμιμων/κανονικών αρχείων, και φυσικά το Dwm.exe δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν εντοπίσετε το συγκεκριμένο αρχείο σε τοποθεσία διαφορετική από τη C:\Windows\System32 folder, τότε θα σας συνιστούσαμε να ελέγξετε την αξιοπιστία του χρησιμοποιώντας για αυτή τη δουλειά το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση