Τι είναι dumprep.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το dumprep.exe είναι ένα νόμιμο και αξιόπιστο αρχείο της Microsoft Corporation, το οποίο χρησιμοποιείται από το Windows Error Dump Reporting Tool.

Η συγκεκριμένη διεργασία βοηθάει στην αποστολή μηνυμάτων προς τη Microsoft σχετικά με σφάλματα/κρασαρίσματα του συστήματος. Διαπιστώσατε ποτέ την εμφάνιση του μηνύματος “Send Error Report” (Αποστολή Αναφοράς Σφάλματος) όταν ο Windows Explorer ή κάποιο άλλο πρόγραμμα των Windows κράσαρε? Το αρχείο dumprep.exe προωθεί την περίπτωση της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας απευθείας στο Windows Help Center.

Αν και το συγκεκριμένο αρχείο δραστηριοποιείται στο παρασκήνιο των Windows, δεν είναι ωστόσο ένα άκρως απαραίτητο αρχείο. Οπότε, μπορεί να τερματιστεί εάν το επιθυμείτε μέσω του Windows Task Manager χωρίς αυτό να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στη σταθερότητα ή την ομαλή λειτουργία των Windows.

Συνήθως, το εντοπίζουμε σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 και καταλαμβάνει μεταξύ 9,000 – 35,000 bytes χώρο στο σκληρό δίσκο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πολλές φορές οι χάκερς ‘δανείζονται’ τα ονόματα νόμιμων/κανονικών διεργασίων των Windows, έτσι ώστε να ‘μεταμφιέσουν’ τις κακόβουλες δημιουργίες τους, όπως πχ ιοί, trojans, malwares, κλπ.

Παρότι το dumprep.exe είναι μια νόμιμη διεργασία των Windows, το όνομά του ωστόσο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλο σκοπό, όπως στο να κρύψει ιούς και άλλες διαδικτυακές απειλές. Για αυτό θα πρέπει να ελέγξετε εάν το dumprep.exe βρίσκεται σε φάκελο της τοποθεσίας (C:\Windows\System32). Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. Θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware και με αυτό το τρόπο θα βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας είναι απολύτως καθαρό από οποιαδήποτε κακόβουλη παρουσία μπορεί να το μόλυνε. Ιδανικό για περιπτώσεις όπως αυτή, είναι το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση