Απομάκρυνση Driver Performer

Οδηγός Απεγκατάστασης Driver Performer

Τι είναι το Driver Performer?

Το Driver Performer είναι ένα παραπλανητικό εργαλείο βελτιστοποίησης του υπολογιστή, το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει τις ταχύτητες του συστήματος ενός υπολογιστή με το να ακυρώνει άχρηστες, κατά τη κριτική ικανότητα του προγράμματος, καταχωρήσεις. Ωστόσο, αντί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κρασαρίσματος του συστήματος και άλλων παρομοίων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει διάφορα σκαναρίσματα και αναφορές του συστήματος (που μόνο αυτά δεν κάνει) σχετικές με δήθεν προβλήματα που συνήθως σχετίζονται με το σκληρό δίσκο.

Τα περισσότερα εκ των προβλημάτων που συμπεριλαμβάνονται στις αναφορές του Driver Performer, είναι κατά κύριο λόγο ‘κατασκευασμένα’ ή δεν μπορούν να διαγραφθούν γιατί είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Θα σας συνιστούσαμε να μη το εμπιστεύεστε και θα πρέπει να ξερέτε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πως δεν θα μπορέσετε να το βρείτε στην λίστα Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) ώστε να το αφαιρέσετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι έμπιστο anti-spyware, όπως είναι το FortectIntego το οποίο και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πώς μπορώ να ‘κολλήσω’ το Driver Performer στον υπολογιστή μου ?

Το Driver Performer διαδίδετε μέσω διαφόρων ιστότοπων και πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα. Όπως διαπιστώσαμε, μπορείτε να το κατεβάσετε από : driverperformer.com, performersoft.com, softonic.com, cnet.com και πολλές άλλες ακόμα πηγές που είναι έγκυρες και επίσημες.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλά προγράμματα έτσι και αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε συνοδευτικό πακέτο λήψης μιας εφαρμόγης που κατεβάσατε από το διαδίκτυο. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε την Custom (Προσαρμοσμένη) επιλογή εγκατάστασης οποιασδήποτε εφαρμογής και να κατεβάσετε και να ξετικάρετε όλες τις καταχωρήσεις που δε γνωρίζετε ή που δεν σχετίζονται με την εφαρμογή που κατεβάζετε, ώστε να μην εγκατασταθούν αυτές χωρίς την έγκρισή σας.

Με το που εγκατασταθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή, ξεκινάει να σας παροτρύνει μέσω μηνυμάτων, που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, ότι θα πρέπει να κάνετε γενική σάρωση του συστήματος. Με το που τελείωσει τη σάρωση, το Driver Performer σας ενημερώνει για πληθώρα σοβαρών ζητημάτων και δυσλειτουργιών, που σχετίζονται με την απόδοση και ασφάλεια του συστήματός σας, και προσφέρεται να τα διορθώσει όλα αυτά έναντι φυσικά αμοιβής. Φυσικά το να αγοράσετε την πλήρη έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι κάτι σας συνιστούμε να μην κάνετε. Φυλάξτε τα χρήματά σας και χρησιμοποιείστε τα αγοράζοντας πιο έμπιστες εφαρμογές!

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το Driver Performer?

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε το Driver Performer, θα πρέπει να το απεγκαταστήσετε μέσω της λίστας Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).

Για να το κάνετε αυτό, click ‘Start menu’ (Μενού Έναρξης) -> ‘Control Panel’ (Πίνακας Ελέγχου) -> ‘Uninstall a Program’ (Απεγκατάσταση) ή ‘Add/Remove Programs’ (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων) και επιλέξτε ‘Uninstall’ (Απεγκατάσταση) κλικάροντας το Drive Performer και άλλες παρόμοιες καταχωρήσεις που μπορεί να βρείτε στην λίστα και σας είναι άγνωστες ή σας φαίνονται ύποπτες. Επειδή όπως σας αναφέραμε στην αρχή, υπάρχει η πιθανότητα να μην εμφανίζεται στη συγκεκριμένη λίστα, τότε θα πρέπει να εκτελέστε γενική σάρωση του συστήματος με κάποιο από αυτά τα δύο πλήρως ενημερωμένα κι έμπιστα anti-spywares :

FortectIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες