Απομάκρυνση DownTango

Οδηγός Απεγκατάστασης DownTango

Τι είναι το DownTango?

Το DownTango είναι ένα adware, το οποίο αν και ΔΕΝ είναι κακόβουλο, έχει κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά τα οποία δύσκολα αρέσουν στους χρήστες. Αρχικά, συνήθως διεισδύει ως μια γραμμή εργαλείων και προκαλεί ενοχλητικές ανακατευθύνσεις σε όλα τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες ανακατευθύνονται σε εμπορικές ιστοσελίδες ή στην επίσημη ιστοσελίδα του downtango.com. Επιπλέον, η λειτουργία απεγκατάστασης αυτού του προγράμματος δεν συμπεριφέρεται σωστά και αυτό είναι φυσικά καθιστά δύσκολη την αφαίρεση του Downtango. Αν και αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζεται ως ένα χρήσιμο εργαλείο προγραμμάτων περιήγησης και συνιστάται από τη Cnet και τη Softpedia, μπορεί να το βρείτε άχρηστο και ιδιαίτερα ενοχλητικό καθώς μπορεί εύκολα να επηρεάσει όλα τα προγράμματα περιήγησης συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και IE.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟ DOWNTANGO;

Το Downtango προωθείται στο διαδίκτυο και μπορεί εύκολα να το εγκαταστήσετε χειροκίνητα. Ωστόσο, ο άλλος τρόπος μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε αυτή τη γραμμή εργαλείων είναι ιδιαίτερα αθέμιτος: αυτό το πρόγραμμα μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας μέσω πακέτων λογισμικού μαζί με freeware και shareware. Γι’ αυτό, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε παράθυρο της εγκατάστασης και να μπλοκάρετε όλα τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά όταν κάνετε λήψη τέτοιων προγραμμάτων. Από τη στιγμή που αυτό το adware μπαίνει στον Η/Υ, τροποποιεί τις ρυθμίσεις του και ξεκινά να επεμβαίνει στις συνεδρίες των χρηστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχόμενη εμφάνιση της Tango Toolbar κάθε φορά που ξεκινάτε το Google Chrome και τις συνεχόμενες ανακατευθύνσεις σε ιστοσελίδες όπως οι search.certified-toolbar.com, downtango.com και παρόμοιες. Αν και εσείς ανακαλύψατε το adware DownTango στον υπολογιστή σας και δεν το βρίσκεται χρήσιμο, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ DOWNTANGO;

Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε το DownTango από τον υπολογιστή σας, πρέπει αρχικά να απεγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα από τη Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Επιπλέον πρέπει να επιδιορθώσετε τα προγράμματα περιήγησης σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε το Google Chrome -> κάντε κλικ στο εικονίδιο των εργαλείων -> Ρυθμίσεις -> Διαχείριση μηχανών αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης μια της αρεσκείας σας.

Mozilla Firefox:

Ανοίξτε το Mozilla Firefox -> πηγαίνετε Εργαλεία -> Μεγεθυντικός φακός ή στο εικονίδιο με το βέλος -> Διαχείριση μηχανών αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε τη Google ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Internet Explorer:

Ανοίξτε το IE -> πηγαίνετε Εργαλεία -> Διαχείριση πρόσθετων -> Υπηρεσίες παροχής αναζήτησης -> Αφαιρέστε τις αχρείαστες μηχανές αναζήτησης από τη λίστα και ορίστε ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης μια της αρεσκείας σας.

Συνιστούμε επίσης να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το FortectIntego ή το SpyHunter 5Combo Cleaner για να μπορέσετε να εντοπίσετε τέτοιους εισβολείς και παρόμοια ύπουλα προγράμματα αυτόματα. Αν οι ανακατευθύνσεις συνεχιστούν, ελέγξτε κάθε βήμα σε αυτό το άρθρο: Πως να σταματήσετε τις Google ανακατευθύνσεις.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες