Τι είναι deltaTlbr.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

Το deltaTlbr.dll είναι ένα πολύ ύποπτο αρχείο, το οποίο είναι δημιουργία της εταιρίας Montera Technologies LTD. Από όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το αρχείο αυτό έχει 5 διαφορετικές εκδόσεις με την πιο πρόσφατη να είναι η 1.8.20.0. Διεισδύει κι εγκαθίσταται σε συστήματα υπολογιστών παράλληλα με τον browser hijacker (ανεπιθύμητο λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) delta-homes.com.

Έως τώρα, διαπιστώσαμε ότι το deltaTlbr.dll είναι συμβατό με τον Internet Explorer web browser. Επομένως, εάν διαπιστώσατε τον Delta Homes hijacker στον web browser σας, τότε λογικά θα μπορέσετε να το εντοπίσετε σε φάκελο στη τοποθεσία C:\Program Files. Το μέγεθός του κατά μέσον όρο είναι γύρω στα 300.21 KB.

Φυσικά, θα πρέπει να αφαιρέσετε το deltatlbr.dll, και ό,τι άλλο σχετίζεται με αυτό, από τον υπολογιστή σας, γιατί σχετίζεται με πληθώρα αρνητικών δραστηριοτήτων. Πρώτα από όλα, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας/ρυθμίσεων των web browsers. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι με το που διεισδύσει κι εγκατασταθεί, το delta-homes.com αντικαθιστά αυθαίρετα την προκαθορισμένη Αρχική Σελίδα, κενή καρτέλα browser, και μηχανή αναζήτησης. Κατόπιν, μπλοκάρει δημοφιλείς κι αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης, όπως πχ. Google, Yahoo, Bing, κλπ. κι εμφανίζει το ίδιο ως τη μοναδική αξιόπιστη επιλογή για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις/αναζητήσεις. Αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει όπως κάθε αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης, ωστόσο η εμφάνισή του δεν θα πρέπει να σας ξεγελάσει. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να εμπιστεύεστε και να χρησιμοποιείτε το Delta Homes Search.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι το Delta-homes.com υποστηρίζεται από και προωθεί διαφημίσεις τρίτων. Μάλιστα, ως επί το πλείστον, εμφανίζει ‘πειραγμένα’ αποτελέσματα αναζητήσεων στα οποία εμπεριέχονται διαφημίσεις και ύποπτοι σύνδεσμοι ανακατεύθυνσης προς ύποπτους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites). Οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να εμφανίζονται σε τόσο μεγάλο όγκο και συχνότητα που μπορεί να μετατρέψουν τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις/αναζητήσεις σε πραγματικό εφιάλτη. Όλα αυτά θα έχουν ως άμεση επίπτωση οι web browsers, όπως πχ. ο Internet Explorer, να γίνονται ολοένα και πιο αργοί λόγω όλων των παρασκηνιακών διεργασιών που σχετίζονται με τη δράση του deltaTlbr.dll .

Συνοψίζοντας, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε το deltaTlbr.dll κι άλλα κακόβουλα αρχεία που σχετίζονται με delta-homes.com, Delta Toolbar κι άλλους παρόμοιους hijackers. Σε περίπτωση που έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία ή παρατηρήσατε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί από κάποιο τέτοιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα, τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το εξαίρετο FortectIntego που σας προτείνουμε για περιπτώσεις όπως αυτή.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Λογισμικό
Σύγκριση