Τι είναι deltaApp.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

Διαπιστώσατε ότι το deltaApp.dll έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας? Δυστυχώς, σας έχουμε άσχημα νέα. Η εμφάνιση αυτού του αρχείου αποτελεί ίσως την πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από το delta-homes.com. Εάν δεν έχετε ακούσει για αυτό το ιδιαιτέρως αναξιόπιστο κι ανεπιθύμητο πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η όψη του είναι παραπλανητική. Η παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με σημαντικές επιβραδύνσεις, εμφανίσεις ‘πειραγμένων’ αποτελεσμάτων αναζήτησης, καθώς και εμφανίσεις ύποπτων συνδέσμων ανακατεύθυνσης προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites).

Μιας και κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι ιστότοποι αυτοί είναι ασφαλείς, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από αυτή την ύποπτη μηχανή αναζήτησης και να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε και να χρησιμοποιείτε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, όπως πχ. Google και Bing. Μάλιστα, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιους ιστότοπους-κάθε πότε-για πόσο επισκέπτεστε, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, ποια κριτήρια εισάγετε στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις, κλπ. Επίσης, μέσω αυτών των πληροφοριών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν διαφόρων ειδών κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers, απομακρυσμένη πρόσβαση σε διάφορα ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα. Από τα παραπάνω, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι το delta-homes.com καθώς κι άλλα παρόμοια ανεπιθύμητα προγράμματα θα πρέπει να αποφεύγονται!

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας το deltaApp.dll είναι πολύ πιθανό να συμβάλλει ενεργά σε κρυφές κι αυθαίρετες διεισδύσεις κι άλλων browser hijackers, όπως πχ. deltaEng.dll, delta.TB.exe, deltasrv.exe, κλπ. Αν τα εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε όλα, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ξανα-εμφανίζεται το delta-homes.com ασχέτως που κάθε φορά θα νομίζετε ότι το έχετε αφαιρέσει.

Αν και είναι σχετικά εύκολο να εντοπίσετε τα εκτελέσιμα αρχεία που τρέχουν στο task manager, είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όσον αφορά τον εντοπισμό και την ολοκληρωτική αφαίρεση όλων των ύποπτων .dll αρχείων. Για αυτό τον λόγο, σας συνιστούμε να τα αφαιρέσετε με αυτοματοποιημένο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Λογισμικό
Σύγκριση