Κρητική του Data Recovery Pro, δωρεάν λήψη

Το Data Recovery Pro είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης email και αρχείων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακτηθεί ένα ευρύ φάσμα αρχείων διαφόρων τύπων.

Οι χρήστες μπορού να ανακτήσουν διεγραμμένα emails και επισυνάψεις που εμπεριέχονται σε αυτά, να ανακτήσουν χαμένα αρχεία ακόμα και να ανακτήσουν χαμένα τραγούδια από τα iPod Shuffle, iPod Nano, and iPod Classic (iPod Touch και iPhone δεν υποστηρίζονται). Το Data Recovery Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον Windows XP και Windows Vista OS. Για κανονική λειτουργία του προγράμματος απαιτούνται 50 MB ελεύθερου χώρου στον σκληρό σας δίσκο και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το Data Recovery Pro διαθέτει έυκολο-στη-χρήση περιβάλλον εργασίας, το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα τους χρήστες να βρουν και να ανακτήσουν χαμένα αρχεία τους εύκολα και γρήγορα. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα προεπισκόπησης των αρχείων πριν να τα ανακτήσετε. Τέλος, η τεχνολογία φιλτραρίσματος του προγράμματος είναι η πλέον σύγχρονη και βοηθάει τους χρήστες να βρουν τα χαμένα τους αρχεία απλά πληκτρολογώντας μια λέξη-κλειδί ή μια φράση.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο πρόγραμμα, το οποίο με πολύ εύκολο τρόπο μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ανακτήσουν τα χαμένα τους αρχεία.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Data Recovery Pro Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Data Recovery Pro Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Data Recovery Pro, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Data Recovery Pro έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Data Recovery Pro είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες