Τι είναι crss.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το crss.exe είναι ένα κακόβουλο αρχείο που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ζημιά και πολλά προβλήματα στον υπολογιστή και τον χρήστη.

Αυτό το εκτελέσιμο αρχείο ευθύνεται για την έκθεση του συστήματος σε ιούς, και έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί ακόμα και να δημιουργήσει ‘πρόσφορο’ έδαφος για διευκόλυνση και μεγιστοποίηση της δράσης των ιών αυτών στο σύστημα.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την λήψη κακόβουλων αρχείων, για διαγραφή αρχείων, για ενημερώσεις ήδη εγκαταστημένων ιών ή ακόμα και να παγιδέψει το πληκτρολόγιο του χρήστη και με το τρόπο αυτό (δλδ μέσω των πληκτρολογήσεων) να υποκλέψει κωδικούς και άλλα ιδιαιτέρως ευαίσθητα ή και απόρρητα προσωπικά δεδομένα. Πολλοί ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας ισχυρίζονται ότι και το ίδιο μπορεί να γίνει μια ιδιαίτερα σοβαρή απειλή. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων το αρχείο crss.exe χρησιμοποιείται από trojans, keyloggers, rootkits και άλλα είδη επικίνδυνων προγραμμάτων. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, το αρχείο αυτό άρχισε να χρησιμοποιείται και από το trojan horse γνωστό ως Progent.

Εάν διαπιστώσετε το αρχείο crss.exe να τρέχει παρασκηνιακά των Windows , θα πρέπει άμεσα να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο λογισμικό ασφάλειας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να διαρρεύσουν ιδιαιτέρως ευαίσθητα ή και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Εάν εντοπίσετε το crss.exe σε υποφάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32, σας προτείνουμε να τρέξετε το RegCure Pro και μετέπειτα το FortectIntego έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο άκρως επικίνδυνο αρχείο και άλλα κακόβουλα προγράμματα και αρχεία που μπορεί να σχετίζονται με αυτό έχουν διαγραφθεί πλήρως και χωρίς να έχουν αφεθεί υπολλείματά τους στο σύστημα.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση