Τι είναι conime.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το conime.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως Console IME.

Το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο έχει την υπογραφή της Microsoft και σχετίζεται με τις διεργασίες του input method editor. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το conime.exe εντοπίζεται σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32 και το μέγεθός του στη μνήμη του υπολογιστή κυμαίνεται από 69,120 bytes εώς 27,648 bytes. Συνοψίζοντας, το conime.exe βοηθάει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιό τους και να εισάγουν περίπλοκους χαρακτήρες και σύμβολα.

Εάν τα χρησιμοποιείτε και δε θα θέλατε να έχετε προβλήματα αναφορικά με τη χρησιμοποίησή τους, τότε θα πρέπει να κρατήσετε αυτό το αρχείο των Windows στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Οι δημιουργοί malware χρησιμοποιούν τα ονόματα κανονικών/νόμιμων αρχείων έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεγελάσουν τον χρήστη και τα συστήματα ασφαλείας και να καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκαταστήσουν τους ιούς τους .

Έχει διαπιστωθεί ότι και το όνομα του conime.exe έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις, οπότε εάν διαπιστώσετε την εμφάνισή του στο σύστημά σας χωρίς να το έχετε εγκαταστήσει εσείς, τότε αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από trojan horse ή worm.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το conime.exe προστίθεται από το BFGhost 1.0 trojan horse και το W32.Slurk.Α. Έχοντας τέτοιου είδους ιούς εγκαταστημένους στο σύστημά σας είναι πολύ επικίνδυνο, καθότι μπορούν με ιδιαίτερη ευκολία να υποκλέψουν, καταγράψουν και προωθήσουν σε τρίτους ευαίσθητα ακόμα και απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα ή να δώσουν σε κάποιο εισβολέα τη δυνατότητα πλήρης πρόσβασης στο σύστημα του υπολογιστή σας από απομακρυσμένη απόσταση.

Για να μπορέσετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του conime.exe που έχετε στον υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το RegCure Pro. Επίσης, καλό θα ήταν να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner. Αυτά θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε όλο το φάσμα των κακόβουλων αρχείων και προγραμμάτων που μπορεί να διείσδυσαν και να εγκαταστάθηκαν στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση