Πώς μπορεί να επιτευχθεί η απεγκατάσταση του Combo Cleaner

από Gabriel E. Hall - -
12

Υποστήριξη Πελατών για Combo Cleaner

Το Combo Cleaner είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση browser hijackers, adware, κι άλλων ανεπιθύμητων εφαρμογών που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη γενικότερη λειτουργία και ταχύτητα ενός Mac υπολογιστή. Επιπρόσθετα, το Mac malware, το οποίο βρίσκεται σε έξαρση, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με αυτό το εργαλείο. Πέραν της ισχυρής anti-virus προστασίας, το Combo Cleaner προσφέρει επίσης μια σειρά από σημαντικές λειτουργίες βελτιστοποίησης συστήματος (system optimizing functions), όπως πχ. Duplicates Finder (Εντοπισμός διπλότυπων αρχείων), Privacy Scanner (Σαρωτής Διασφάλισης Ιδιωτικότητας), κλπ.

Το Combo Cleaner είναι συμβατό με Yosemite, El Capitan, Sierra frameworks και η λήψη του μπορεί να γίνει τόσο από την επίσημη σελίδα του όσο και από το App store. Η λήψη της εφαρμογής είναι δωρεάν. Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση έχει περιορισμένες δυνατότητες – μπορεί να εντοπίσει malware, αλλά δε μπορεί να τα αφαιρέσει. Όσοι χρήστες επιθυμούν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, θα πρέπει να προβούν σε αγορά της άδειας χρήσης της πλήρους έκδοσης του Combo Cleaner.

Η άδεια χρήσης πλήρους έκδοσης κοστίζει USD 44.95 και ισχύει για έναν υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκτήσουν άδεια χρήσης πλήρους έκδοσης για 5 υπολογιστές έναντι $88.95. Η συνδρομή ανανεώνεται κάθε 6 μήνες. Όσοι επιθυμήσουν την απεγκατάσταση του Combo Cleaner, μπορούν να το πράξουν μέσα από τον Λογαριασμό Τους ή να επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Πελατών πριν την λήξη της συνδρομητικής περιόδου για την οποία έχουν πληρώσει. Μάλιστα, οι χρήστες καλό θα ήταν να προβούν σε ακύρωση της συνδρομής τους 30 μέρες πριν από την λήξη της συνδρομής ώστε να μη χρεωθεί η κάρτα τους για την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής τους.

Όσοι χρήστες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την εφαρμογή και τις λειτουργικές δυνατότητές της, προτείνουμε να διαβάσουν το σχετικό άρθρο μας. Όσοι χρήστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την αγορά τους και επιθυμούν την απεγκατάσταση του Combo Cleaner θα πρέπει να διαβάσουν τις παρακάτω οδηγίες μας. Ωστόσο, προσοχή! Μετά την απεγκατάσταση του Combo Cleaner, ο υπολογιστής τους θα μείνει απροστάτευτος. Είναι καίριας σημασίας οι χρήστες αυτοί να προβούν άμεσα σε εγκατάσταση κάποιου αξιόπιστου λογισμικού ασφαλείας τύπου anti-virus, διαφορετικά το σύστημα θα μείνει εκτεθειμένο στις κυβερνο-επιθέσεις.

Πολιτική Επιστροφών του Combo Cleaner

Ο κάθε χρήστης που αγόρασε την πλήρη έκδοση του Combo Cleaner, δικαιούται επιστροφή των χρημάτων του εντός περιόδου 30 ημέρων. Συγκεκριμένα, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία απόκτησης της πλήρους έκδοσης, ο χρήστης δικαιούται να αιτηθεί ακύρωση και να λάβει πίσω το 100% των χρημάτων που δαπάνησε.

Ωστόσο, ενδέχεται να ισχύουν ορισμένες εξαιρέσεις εάν το Combo Cleaner αγοράστηκε μέσω του App Store. Σ' αυτή την περίπτωση ισχύουν οι πολιτικές επιστροφών της Apple.

Για την αίτηση επιστροφής χρημάτων, ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα που μπορεί να βρει στην επίσημη σελίδα ή να ενημερώσει σχετικά την Υποστήριξη Πελάτων στέλνοντας email στο support@combocleaner.com.

Οδηγός Απεγκατάστασης του Combo Cleaner

Το Combo Cleaner είναι ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για macOS. Εάν ο χρήστης επιθυμεί την απεγκατάσταση του Combo Cleaner από τη συσκευή του, θα πρέπει να κάνει τα εξής:

  • Δεξί κλικ στο εικονίδιο του Combo Cleaner και επιλογή Quit
  • Θα πρέπει να πάει Finder και να επιλέξει ApplicationsGo to Finder
  • Δεξί κλικ στο εικονίδιο του Combo Cleaner και επιλογή Μove to TrashMove to Traash
  • Θα πρέπει να πληκτρολογηθεί το όνομα χρήστη και ο προσωπικός κωδικός πρόσβασης ώστε να ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση του Combo CleanerConfirm the removal
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Combo Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Combo Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Combo Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Combo Cleaner έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Combo Cleaner είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση