Τι είναι cli.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το cli.exe είναι ένα κανονικό/νόμιμο αρχείο, το οποίο εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας εμπεριεχόμενο στους οδηγούς της κάρτας γραφικών ATI graphics card.

Με το που ενεργοποιηθεί, ξεκινάει ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει ένα εικονίδιο στον κάδο ανακύκλωσης. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εικονίδιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις βίντεο χωρίς να χάνετε χρόνο περιμένοντας. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ρυθμίζουν τις κάρτες γραφικών τους σε καθημερινή βάση, οπότε σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το cli.exe μετά το rebooting. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να διαπιστώσετε σημαντικές επιβραδύνσεις στις αποδόσεις του συστήματος και άλλες παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διαγράψετε το αρχείο cli.exe γιατί είναι αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία της κάρτας γραφικών.

Συνοψίζοντας, το cli.exe είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του συστήματος και δεν θα πρέπει να πειραχθεί ή να απεγκαταστηθεί μαζί με τους drivers.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Σε γενικές γραμμές, οι ιοί για να μπορέσουν να διεισδύσουν, εγκατασταθούν και δραστηριοποιηθούν σε ένα σύστημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους χρήστες ή τα συστήματα ασφάλειας, έχουν τη τάση να ‘μεταμφιέζονται’ σε νόμιμα/κανονικά αρχεία χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους. Και φυσικά, το cli.exe δεν θα μπορούσε να λείψει από τη στοχοποίηση των ιών.

Εάν εντοπίσετε το συγκεκριμένο αρχείο στη τοποθεσία C:\Windows ή σε φάκελο της τοποθεσίας C:\Windows\System32, τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι πρόκειται για κακόβουλο αρχείο, παρά για το αυθεντικό. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν το cli.exe είναι μολυσμένο ή όχι, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας.

Για να διαπιστώσετε την αξιοπιστία του cli.exe που βρίσκεται εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση