Τι είναι certofsystem.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το certofsystem.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ξεκινά την εκτέλεση ενός παράσιτου ή ορισμένων συστατικών του. Αν έχετε παρατηρήσει αυτό το αρχείο στο σύστημα σας, να έχετε κατά νου πως κυρίως χαρακτηρίζεται ως δούρειος ίππος/κερκόπορτα και χρησιμοποιείται για να αποσπά πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Τυπικά, τέτοιοι δούρειοι ίπποι κρύβονται βαθειά στο σύστημα και παρακολουθούν τις πληκτρολογήσεις του χρήστη. Μόλις συλλέξουν τον απαιτούμενο όγκο δεδομένων, τα στέλνουν στους απομακρυσμένους διακομιστές τους, όπου οι εγκληματίες που κρύβονται από πίσω τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαπιστευτήρια εισόδου, κωδικούς και παρόμοια στοιχεία τα οποία θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν χρήματα.

Επιπλέον, ορισμένοι ειδικοί ασφαλείας έχουν αναφέρει πως το certofsystem.exe σχετίζεται επίσης με το Advanced Defender, το οποίο έχει κατηγοριοποιηθεί ως ύπουλο anti-spyware. Αν έχετε προσβληθεί από αυτόν τον ιό, μπορεί να έχετε παρατηρήσει διαδοχικές αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες κάνουν αναφορά για διάφορους ιούς και προτείνουν την αγορά του Advanced Defender για την αφαίρεση τους. Φυσικά, αυτή είναι μια ακόμη τεχνική για την απόσπαση χρηματικών ποσών από τα θύματα του.

Όπως μπορείτε να δείτε, το certofsystem.exe είναι ένα σημαντικό μέρος επικίνδυνων ιών οι οποίοι πρέπει να αφαιρεθούν από το σύστημα, πριν σας αποσπάσουν χρήματα ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Η καθυστέρηση της αφαίρεσης αυτού του αρχείου, μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παραβίαση της ιδιωτικότητας αλλά και σε προβλήματα του υπολογιστή. Έτσι, προτείνουμε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόγραμμα αμέσως μόλις το ανακαλύψετε στο σύστημα σας. Γι’ αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: RegCure Pro, FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση