Τι είναι ccap.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

To ccap.exe είναι ένα αυθεντικό και νόμιμο αρχείο.

Το συγκεκριμένο αρχείο μάλιστα συμπεριλαμβάνεται σε διάφορα προιόντα της εταιρίας Symantec, όπως πχ Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, κτλ. Δεν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Windows και μπορεί να προστεθεί στο σύστημά σας με την εγκατάσταση διαφόρων λογισμικών. Εάν εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό της Symantec, δεν χρειάζεται να ξετικάρετε το κουτάκι έγκρισή σας για την επιπρόσθετη εγκατάσταση του συγκεκριμένου εκτελέσιμου αρχείου.

Εάν απεγκαταστήσατε το πρόγραμμα που τρέχει το εκτελέσιμο αρχείο ccap.exe, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αφήσετε στο σύστημα μη ισχύουσες καταχωρήσεις μητρώου οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να δημιουργήσουν σφάλματα μητρώου. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δημιουργηθεί επιβράδυνση στις ταχύτητες και επιδόσεις του συστήματος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πολλές φορές μπορεί κακόβουλα λογισμικά, όπως πχ ιοί, trojans, malwares, να ‘μεταμφιεστούν’ σε αυθεντικές και νόμιμες διεργασίες χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους, έτσι ώστε η διείσδυση, εγκατάσταση και δραστηριότητά τους να μη γίνουν αντιληπτά από τον χρήστη και από τα συστήματα ασφάλειας.

Εάν δεν έχετε κάποιο λογισμικό της Symantec εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας και σας εμφανίζεται το ccap.exe στο Task Manager, τότε δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να προβείτε άμεσα σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας. Υπάρχει επίσης ακόμα ένας τρόπος για να διαπιστώσετε εάν η συγκεκριμένη διεργασία είναι αυθεντική ή ‘μεταμφιεσμένη’. Ανοίξτε το Windows Task Manager και προσπαθήστε να κλικάρετε “end process” (τέλος διεργασίας) στο αρχείο ccap.exe . Εάν σας εμφανισθεί “process cannot be terminated” (η διεργασία δεν μπορεί να τερματιστεί), τότε αυτό είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το αρχείο είναι αυθεντικό. Εάν όμως το ccap.exe κλείσει, τότε το πιο πιθανό είναι ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο malware, οπότε σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση