Τι είναι bridge.dll? Συνίσταται αφαίρεση?

bridge.dll είναι ένα αντικείμενο βοήθειας του προγράμματος περιήγησης (BHO), που συνήθως βρίσκεται στο C: \ Windows \ System32. Ακριβώς όπως και κάθε άλλη BHO, το αρχείο αρχίζει να τρέχει κάθε φορά που ο χρήστης εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet του και δεν σταματά με ένα προσωπικό τείχος προστασίας, διότι αυτό το αρχείο θα πρέπει επίσης να αναγνωριστεί ως πρόγραμμα περιήγησης. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, bridge.dll μπορεί να τεθεί το σύστημα από λογισμικό υποκλοπής spyware ή adware.

Τρόποι όπου bridge.dll χρησιμοποιείται είναι πολύ ευπροσάρμοστο – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του προγράμματος περιήγησης στο Internet, να σκοτώσει σημαντικές διεργασίες και να διαγράψετε τα αρχεία. Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε bridge.dll αρχείο από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό με το χέρι, αν δεν σας είναι η επαγγελματική και δεν έχουν επαρκείς γνώσεις για τους υπολογιστές. Έτσι, θα πρέπει να προσπαθήσετε τρέχει μια πλήρη σάρωση του συστήματος με αυτοματοποιημένα εργαλεία αφαίρεσης. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε SpyHunter ή Spyware Doctor.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση