Τι είναι bored.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Το Bored.exe είναι μια κακόβουλη διεργασία η οποία ανήκει στο B.O.R.E.D. 0.2 trojan.

Αυτή η παράνομη διεργασία έχει βρεθεί ότι τρέχει κρυφά και αθόρυβα παρασκηνιακά του συστήματος και μπορεί να αναπτύξει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην προσπάθειά του να βλάψει το σύστημα του εκάστοτε στοχευμένου υπολογιστή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διείσδυση του B.O.R.E.D. 0.2 trojan στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με σοβαρά προβλήματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται αυθαίρετες μετατροπές στις ρυθμίσεις και την λειτουργία του συστήματος, ανακατευθύνσεις browsers, παροχή απομακρυσμένου ελέγχου του συστήματος σε τρίτους κλπ. Τέτοιου είδους δραστηριότητες φυσικά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υποκλοπή κωδικών πρόσβασης, προσωπικών τραπεζικών πληροφοριών και άλλες τέτοιου είδους ευαίσθητες και απόρρητες πληροφορίες προσωπικών δεδομένων.

Οπότε, εάν διαπιστώσετε την εμφάνιση του bored.exe στον υπολογιστή σας, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να αφαιρέσετε άμεσα το bored.exe από το σύστημα του υπολογιστή σας!

Καλό θα ήταν να εκτελέσετε γενική σάρωση του συστήματος του υπολογιστή σας με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-malware, και ιδανικά σε τέτοιου είδους περιπτώσεις χρησιμοποιήστε το εξαίρετο anti-malware FortectIntego .

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση