Απομάκρυνση Beast

Οδηγός Απεγκατάστασης Beast

Τι είναι το Beast?

Το Beast είναι απλός ένας ιός από μία τεράστια οικογένεια (Remote Administration Tools) από εργαλεία απομακρυσμένων Διαχείριστών, τα οποία είναι ενεργά και μπορούν να εξαπλωθούν ανα πάσα στιγμή. Αυτές οι απειλές επιτρέπουν σε ορισμένα άτομα να συνδεθούν με απομακρυσμένους υπολογιστές και να τους διαχειριστούν σε ένα τοπικό δίκτυο. Τα RATs βασίζονται στο διακομιστή και στην τεχνολογία του πελάτη που δίνει τις εντολές στον Η/Υ, τα οποία έχουν ένα απομακρυσμένο ξενιστή εγκατεστημένο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι καθώς μεγαλώνουν οι αριθμοί των περιπτώσεων των μολύνσεων, μεγαλώνουν και οι δυνατότητές τους για να βλάψουν και το σύστημα.

Τυπικά σε άλλους RATs, το Beast έχει βρεθεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο του συστήματος και να κρύβεται από τον ίδιο το χρήστη. Το Beast έχει εφευβρεθεί, για να δίνει για την ικανοτητά στον ιδιοκτήτη του, να ελέγχει και να παρακολουθεί τη δραστηριότητα του χρήστη, να διαχειρίζεται τα αρχεία του, να εγκαθηστά πρόσθετο λογισμικό, να ελέγχει ολόκληρο το σύστημα συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παρούσας αίτησης ή η συσκευής,το υλικό, να τροποποιεί βασικές ρυθμίσεις του συστήματος, να απενεργοποιεί ή να επανεκκινεί τον υπολογιστή. Εκτός αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκοπεία του χρήστη, διότι περιλαμβάνει ένα «Keylogger” σε λειτουργία. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το πρόγραμμα έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για να καταταχθεί στις μόλυνσεις RAT. Είναι σοβαρά επικίνδυνο παράσιτο.

Ο συγγραφέας του θηρίου είναι χάκερ, ονομάζεται Tataye. Όπως γνωρίζουμε, οι παραλλαγές του εμφανίστηκαν από τον Απρίλιο 2001 έως το Μάρτιο 2004 και γράφτηκε στους Δελφούς και συμπιέστικε με ASPack.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε μολυνθεί με το το Beast, εκτελέστε αυτοματοποιημένη ενέργεια αφαίρεσης εργαλείων, όπως τα FortectIntego ή SpyHunter 5Combo Cleaner, για να απαλλαγείτε από αυτή την επικίνδυνη εφαρμογή. Μην χάνετε χρόνο γιατί μπορεί να χάσετε συμαντικές πληροφορίες από τον Η/Υ σας!

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες